ANNONS

En kaosig morgon

/

Jag kan säga såhär… Att få iväg TVÅ barn till förskolan en måndag morgon när det dessutom krävdes regnkläder satt inte direkt på rutin. Det var ju Gillis andra förskoledag och Sallys första på inskolning  (!) så det var nog lite föräldrar-nerver inblandade också. Tänk att nu har vi nått en ny fas i livet. Två förisungar. Jag älskar det. Fastän klockan tickade på imorse så värmde det ändå i kroppen att få på dom sista-namnlapparna på nya mössor.

Isabella Löwengrip barnens kläder
Sallys outfit är ifrån Lindex och Gillis från Livly.
Isabella Löwengrip barnens regnkläder

Skalplagg/regnkläder från Reima. Mössorna Lindex och Gillis gummistövlar från Kavat. Sallys gummistövlar hade vi glömt att inhandla så hon fick köra gympadojor imorse. Tror dock inte att hon är ute så mycket i regnet första dagen. Håller tummarna för att Sally och Odd får en bra start idag. Nu ska jag ha avstämning med mina bästa kollegor, vi hörs vid lunch 🙂

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00