Chokladbollar

Regnet har öst ner hela dagen så vi har gjort det som man ska göra vid sådant väder, nämligen att baka chokladbollar när vi kom hem från föris. Eller kokosbollar som Gillis säger efter hans favoritavsnitt av Spöket Laban. För mig är kokosbollar dom som är vita inuti? Men i Spöket Laban är det ju vanliga chokladbollar. Hur som helst, vi hade ingen kakao hemma så vi körde oboy … Det blev faktiskt godare.

Isabella löwengrip chokladbollar

Har ni vant er med att Odd inte har något hår kvar? Jag tycker att han är så fin!

Isabella löwengrip chokladbollar med oboy

Bakgänget. Efter att vi hade mumsat i oss några var så gick vi ut en sväng, regnet hade lättat. Vi hoppade i vattenpölar och strök runt bland alla villor. Det är så skönt med barn för man behöver inte ha en plan med dom, man bara går ut och vandrar runt.

Nu ska jag jobba klart så att vi kan se Idol. Jag missade hela förra veckan på grund av jobb. Att se Idol är liksom ett måste under hösten. Längtar tills fredagsfinalerna och bunkra upp med chips och dipp!

  1. Elli skriver:

    Varifrån kommer den mörkgråa koftan i bildkollaget du gjorde för ett par dagar sedan?

  2. Han borde hålla fast vid den här frisyren, it’s a keeper!

  3. J skriver:

    Vilken snygg man du har 🙂

  4. Sofia skriver:

    Vad heter gardinerna ni har till gardinskenan och har ni fingerkrokar till skenan? Ska sätta upp gardinskenor och vill ha gardiner som blir veckade fint som på hotell.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..