Jag grejade det!

Och så har denna helg passerat. Helgen gick faktiskt smidigare än vad jag hade trott. Största skillnaden har varit att jag är betydligt tröttare på kvällen, tur att jag inte har haft så mycket kvällsjobb. Helgen jobbigaste moment var helt klart när jag fick laktosmage och fick sitta på toaletten en lång stund med ett barn i knät och ett annat barn som ville köra bilar längs mina ben. Tillslut började barnen bråka för att barnet i mitt knä inte ville ha bilar på sina ben och då blev det utbrott från båda. Och där satt jag med tokont i magen.

Hehe. Men jag överlevde det med.

Isabella Löwengrip jag grejade det

Titta här! Denna låg i paketet med kläder som jag hämtade ut. En ballerina-dräkt till Sally (tillhörande trosor ingick). Vi ska ju på familjegympa i höst, himla gulligt att springa runt i. Eller bara med strumpbyxor på något kalas. Från Gap Baby för 299 kronor här (adlink).

Nu ska jag ta en dusch och köra hemmaspa. Det var ett tag sedan jag la in The Cure-inpackningen i håret så det ser jag fram emot. Vid halv elva ikväll kommer Odd hem, ska hålla mig vaken tills dess. Ser fram emot att få pussa på min man och höra om hans helg!

 1. Karin skriver:

  Tänk om alla ”trolljägare” lät bli att kommentera alla idiotiska kommentarer. Troll dödas med tystnad.

  1. Emelie skriver:

   Du låter som de som aldrig blivit mobbade, men som ger tipset till de mobbade att inte lyssna på mobbare för det är vad de vill. Och som inte fattar att de håller på tills reaktionen kommer.

 2. Irene skriver:

  Gud jag står inte ut när jag läser kommentarerna!

 3. Jessica skriver:

  Herregud, man blir mörkrädd av att läsa alla kommentarer. Har inte folk något vettigare att göra än att klaga på andra? Handlar de inte om sponsrade inlägg så handlar de om att Odd och Bella inte hörs tillräckligt eller om att Sally inte kan äta äpple! Sluta läs för sjutton!
  Bella!! Fortsätt med de du gör, du och din familj är grymma och jag älskar att följa er <3

  1. Bella skriver:

   Jag håller med, vad är det med folk?? Har ni inget bättre för er? Umgås med era barn istället, som ni verkar vara så himla perfekta föräldrar till. Läs en bok. Titta när färg torkar. Vad som helst helre än att förpesta tillvaro för folk som får ut något positivt av denna bloggen.
   Jag tycker att en viss grupp som håller till här inne nu ska ta sig en riktig funderare på vad ni håller på med och var ni lägger er energi, ni vet vem ni är. Detta är inte sunt beteende!

 4. Kerstin skriver:

  ser nu att rättstavningsprogrammet klickar iväg ord som jag inte skrivit..
  Toabilden
  Övervänt
  Toalocket
  Toasitsen

 5. Kerstin skriver:

  Totalbilden gör sig påmind…
  En gång för länge sedan fick jag magsjuka då min man var på jobbresa till annat land..Barnen var 4 år och 9 månader…
  Farmor stod överst på telefonlistan och i väntan på att hon skulle komma parkerade vi oss på toaletten…
  Jag med lilla A stående i mitt knä..gungade och tyckte livet var underbart..vid sidan om står en överväns och supertaggad stora P med tomlocket i högsta hugg vickande fram och tillbaka med locket mellan min rygg och tomsitsens rygg…NÄR kommer farmor??? när kommer hon? Var vi flera som tänkte resp. sa de orden ,just i det ögonblicket…….puh..Allt går, mer eller mindre smärtsamt och nu hade jag tur att farmor hade tid att rycka in…andra gånger har jag varit helt själv i svåra situationer och överlevt…man gör det om man måste…så är livet.=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..