ANNONS

Jag grejade det!

/

Och så har denna helg passerat. Helgen gick faktiskt smidigare än vad jag hade trott. Största skillnaden har varit att jag är betydligt tröttare på kvällen, tur att jag inte har haft så mycket kvällsjobb. Helgen jobbigaste moment var helt klart när jag fick laktosmage och fick sitta på toaletten en lång stund med ett barn i knät och ett annat barn som ville köra bilar längs mina ben. Tillslut började barnen bråka för att barnet i mitt knä inte ville ha bilar på sina ben och då blev det utbrott från båda. Och där satt jag med tokont i magen.

Hehe. Men jag överlevde det med.

Isabella Löwengrip jag grejade det

Titta här! Denna låg i paketet med kläder som jag hämtade ut. En ballerina-dräkt till Sally (tillhörande trosor ingick). Vi ska ju på familjegympa i höst, himla gulligt att springa runt i. Eller bara med strumpbyxor på något kalas. Från Gap Baby för 299 kronor här (adlink).

Nu ska jag ta en dusch och köra hemmaspa. Det var ett tag sedan jag la in The Cure-inpackningen i håret så det ser jag fram emot. Vid halv elva ikväll kommer Odd hem, ska hålla mig vaken tills dess. Ser fram emot att få pussa på min man och höra om hans helg!

85
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00