ANNONS

Höstkläder!

/

Vilken skillnad det är på hur man uppfattar dagen när man har fått en hel natts sömn. Jag studsade upp med barnen imorse. Inatt sov dom som vanligt. Jag såg en hel del frågor om att barnen sover i vår säng och både Odd och jag trivs med att ha hela familjen samlade. Vi nattar dom i deras rum men på natten kommer dom över. Att få sova med varma barnkroppar är ju dygnets bästa stund. Igår nattade jag dock barnen i stora sängen direkt. Dom ville ändå sova vid samma tid.

Vi gick upp vid halv sju, lekte en stund och åt frukost. Sedan var tanken att vi skulle till Biblioteket men när vi var där vid tio så såg jag att det öppnande vid tolv. Istället så handlade vi och jag hämtade ut ett stort paket med höstkläder. Det är bara några plagg men jag köpte ett par stövlar som fyller ut kartongen.

Isabella Löwengrip handla med båda barnen

Jag köper alla plagg för privata pengar, det är enklast ur skattemässiga skäl. Att köpa kläder på företaget har jag aldrig gjort och skulle inte göra, jag har inte den typen av verksamhet. Men jag spårar länkar ibland (då det står adlink) och på så sätt finns det möjlighet att få en kick back om någon köper samma sak.

Efter handlingen så svängde vi förbi en park och mötte upp våra grannar och busade en stund innan vi åkte hem och åt lunch. Senare idag ska vi hem till barnens kusiner. Min svägerskas man är ju med Odd i Amsterdam. Killarna kommer hem sent ikväll. Odd och jag har inte hörts sedan i fredags, när man är gifta och har barn är det rätt skönt att få sakna istället. Messar man jämt blir det ingen större skillnad.

128
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00