Höstkläder!

Vilken skillnad det är på hur man uppfattar dagen när man har fått en hel natts sömn. Jag studsade upp med barnen imorse. Inatt sov dom som vanligt. Jag såg en hel del frågor om att barnen sover i vår säng och både Odd och jag trivs med att ha hela familjen samlade. Vi nattar dom i deras rum men på natten kommer dom över. Att få sova med varma barnkroppar är ju dygnets bästa stund. Igår nattade jag dock barnen i stora sängen direkt. Dom ville ändå sova vid samma tid.

Vi gick upp vid halv sju, lekte en stund och åt frukost. Sedan var tanken att vi skulle till Biblioteket men när vi var där vid tio så såg jag att det öppnande vid tolv. Istället så handlade vi och jag hämtade ut ett stort paket med höstkläder. Det är bara några plagg men jag köpte ett par stövlar som fyller ut kartongen.

Isabella Löwengrip handla med båda barnen

Jag köper alla plagg för privata pengar, det är enklast ur skattemässiga skäl. Att köpa kläder på företaget har jag aldrig gjort och skulle inte göra, jag har inte den typen av verksamhet. Men jag spårar länkar ibland (då det står adlink) och på så sätt finns det möjlighet att få en kick back om någon köper samma sak.

Efter handlingen så svängde vi förbi en park och mötte upp våra grannar och busade en stund innan vi åkte hem och åt lunch. Senare idag ska vi hem till barnens kusiner. Min svägerskas man är ju med Odd i Amsterdam. Killarna kommer hem sent ikväll. Odd och jag har inte hörts sedan i fredags, när man är gifta och har barn är det rätt skönt att få sakna istället. Messar man jämt blir det ingen större skillnad.

 1. Frida skriver:

  Älskar ditt sätt att vara som person och företagare, Bella! All cred till dig och Odd!

  Men något som är helt otroligt! När man läser bloggar vill man inte* se elakheter, avundsjuka eller något negativt. En blogg ser jag som redskap till varandra, att vi mer eller mindre är lika varandra utifrån vad bloggaren skriver om.
  Vi kan på något sätt känna igen oss i vardagen, på jobbet osv. Snälla! Sluta och trakassera andra bara för att det måste finnas något att påpeka om! #gobella

 2. Nette skriver:

  Tycker det är så otroligt roligt att läsa din blogg, för vi har barn i samma ålder och köpte hus ungefär samtidigt. Sedan lever vi ju helt olika liv, jag på landet i en ”gammal bondgård” medan ni bor i Stockholm 😀 Känner ofta igen mig i det du skriver om familjeliv och värderingar. Jag känner precis som dig att jag inte har något behov av att kolla av eller höras hela tiden då man är ifrån varann. Man litar ju på varann och hör ju av sig om det verkligen skulle vara något viktigt. Annars är det ju bara vanlig vardag hemma medan den andra är borta.. Någon dag hit eller dit, vad spelar det för roll. Vi har varit tillsammans i snart 12 år nu, helt okomplicerat och träffades när vi var 16 och 17 år! Jag tycker det är mer sjukt att man ska behöva kolla varann hela tiden, hålla koll på vad den andra gör, vart, med vem, varför.. Man är ju en egen person fastän man har en familj. Man måste få leva ett eget liv, ha vänner och få vara sin egen person ibland och inte bara mamma eller pappa.

 3. Elianne skriver:

  Märkligt att mitt förhållande hållit i över 30 år, när mina barn var små och min man och jag var ifrån varandra fanns inte internet och mobiltelefoner 8 och man hade inte alltid tillgång till en fast telefon eller telefonautomat), märkligt nog gick det utmärkt. Jag tror tyvärr den ständiga kontakten med varandra istället kan kväva och faktiskt oroa om man inte får svar på sitt sms tillräckligt snabbt… Tycker att du resonerar sunt Isabella.

  1. Sandy skriver:

   Att du inte fick några samtal eller SMS från din man på den tiden då mobiler och internet inte fanns har enbart att göra med att din man var en skitstövel;)

   OBS!! Självklart ironi mtp alla dåraktiga kommentarer.

 4. Petra skriver:

  Alltså GUD! Va är det för småbarnsfasoner man läser bland kommentarerna?!
  Isabella skriver att det inte är ett samarbete då borde väl du som läser förstå att det inte är det, hon kanske vill visa ändå vad hon köpt?!
  Sen om dom inte hörts sen i fredags, VAD SPELAR DET FÖR ROLL?! Det handlar om typ två dagar!! Man saknar varandra och man tänker nog på vad den respektive gör under resan, men hörs man inte måste man anta att det är okej och att den andre har det bra. Men jag har aldrig hört nåt sånt idiotiskt om att man måste röka på för man är i Amsterdam. Har själv varit där och jag har inte rökt på bara för jag varit där. Amsterdam är en fantastisk stad med fin struktur och härliga upplevelser UTOM att sitta och vara hög på en cofféshop.

  Att man som känd HELA tiden måste sitta och försvara sig om vad man skriver på bloggar eller säger i tidningar!? Jag tycker det är helt stört.
  Varför förlitar sig inte folk på vad Isabella skriver och läser och är nöjda sen.
  Jag tycker det är fruktansvärt.

  STÅ PÅ DIG ISABELLA och kör din grej fullt ut utan att ta åt dig av såna skabbiga elaka kommentarer. Du gör det så sjukt bra och låt ingen nånsin få dig att tänka på annat.
  Inget förhållande är den andre lik, och det skulle nog ta slut snabbare än att falla från ett stup om man härmar en annans förhållande. Lever med min sen 3 år tillbaka och vi kör vårat rejs och skiter i vad andra tycker och tänker. Det funkar för oss alldeles ypperligt! Vi är lika nykära idag efter 3 år och ingenting kommer någonsin få vårat förhållande att likna någonannans.

  Isabella gör exakt allt hon kan och tycker det är skamligt om hon dessutom ska vara ”rädd” för vad hon skriver på sin egna blogg om så nu är fallet? Hon kämpar med att vara egen företagare, hon kämpar med att vara fru och hon kämpar med att vara två-barns mamma med ett själv väldigt unikt sätt att vara och dessutom ha en ”sjukdom” eller vad man säger (ADHD) som gör att man blir extra känslig för allt (är man ledsen så är man superledsen, är man glad så är man hyperglad, är man laddad så är kan supertaggad och hoppar jämfota typ och så) så tycker jag att hon är FANTASTISK!

  Som sagt, stå på dig Bella och låt ingenting förstöra eller kränka ner dig!!

 5. Hej Bella.
  Jag vill bara ge er i familjen lite positivitet här på förmiddagen. Jag tycker att du skriver fantastiskt, dina barn låter, verkar och ser välmående ut. Jag tycker att det är otroligt härligt att du och Odd har ett koncept som funkar för er.

  Jag hoppas att du har en ljuvlig dag i dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..