Personligt ansvar

Efter att ha läst två böcker om Homo Sapiens så var det dags att byta ämne. Eller jag sätter det på paus för jag ska snart göra ett eget DNA-test och efter det kommer det nog kännas ännu roligare att läsa om. Men under tiden så blir det fortsättningen på Egenmäktigt förfarande, nämligen Personligt ansvar. Ska jag vara helt ärlig är jag lite trött på huvudkaraktären Ester Nilsson. Jag vill bara ge henne boken He’s Just Not That into You men då hade väl Ester flippat ur och kallat boken trams. Men jag fortsätter läsningen för att jag älskar Lena Anderssons sätt att skriva.

Isabella Löwengrip personligt ansvar

Man älskar dem med vilka man får fritt utrymme för de delar hos sig själv som man känner sig hemma och bekväma med, oavsett om delarna är ruttna eller friska, skavda eller skinande blanka

Det var några rader jag fastnade för. Det är precis så. Nu blir det lite rött, barnen somnade på en gång under nattningen. Vi har haft en bra dag ihop men rätt tuff stundtals med några trötthetsutbrott eftersom de var vakna inatt. Jag ville ju hålla dom uppe till normal läggtid. Hoppas på en bättre natt ikväll.

 1. Lena Andersson är en fantastisk författare. Har sträckläst hennes böcker och lever mig iin och lider med huvudkaraktären Ester.
  Det är en underbar skildring av hur långt man kan gå för att få kärlek som egentligen är mest verklig i Esters huvud. Känslor som inte besvaras tolkar Ester ofta till sin fördel i jakten på kärleken. Jag minns första mötet med Lena Andressons bok, hur jag blev helt besatt av textens finess och lidandet det innebär att vara olyckligt kär. För mig som svensklärare med lång erfarenhet av olyckliga kärleksmöten.. är Lena Andersson ett geni i sin genre. LÄS hennes romaner! Du kommer känna dig som Ester långt efter att boken tagit slut…

  1. Ja skriver:

   Låter osunt.

 2. Katja skriver:

  Haha känner precis så inför Esther! Fast diggar samtidigt att hon är så öppet, gammaldags KÄR :)))

 3. Emi skriver:

  Kvinnan i boken verkar vara en besatt psykopat
  som låtsas inte förstå vad mannen menar trots
  tydliga signaler. Henens språk ,ingenting märkvärdigt.

 4. Kanelen skriver:

  Varför ska du göra ett DNA test?

   1. vernesa skriver:

    Hur gör man det?! Är jätte intresserad för att göra..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..