ANNONS

Personligt ansvar

/

Efter att ha läst två böcker om Homo Sapiens så var det dags att byta ämne. Eller jag sätter det på paus för jag ska snart göra ett eget DNA-test och efter det kommer det nog kännas ännu roligare att läsa om. Men under tiden så blir det fortsättningen på Egenmäktigt förfarande, nämligen Personligt ansvar. Ska jag vara helt ärlig är jag lite trött på huvudkaraktären Ester Nilsson. Jag vill bara ge henne boken He’s Just Not That into You men då hade väl Ester flippat ur och kallat boken trams. Men jag fortsätter läsningen för att jag älskar Lena Anderssons sätt att skriva.

Isabella Löwengrip personligt ansvar

Man älskar dem med vilka man får fritt utrymme för de delar hos sig själv som man känner sig hemma och bekväma med, oavsett om delarna är ruttna eller friska, skavda eller skinande blanka

Det var några rader jag fastnade för. Det är precis så. Nu blir det lite rött, barnen somnade på en gång under nattningen. Vi har haft en bra dag ihop men rätt tuff stundtals med några trötthetsutbrott eftersom de var vakna inatt. Jag ville ju hålla dom uppe till normal läggtid. Hoppas på en bättre natt ikväll.

38
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00