ANNONS

Mys i trädgården

/

Förmiddagen har varit på min sida. Vi har lekt i parken och när Sally somnade i vagnen påväg hem så tog Gillis och jag en vilostund på filtar i gräset. Solen låg på och det blåste lite så det var väldigt gosigt att ligga under en filt. Vi läste en bok men sedan låg vi tysta och bara njöt tills lilltjejen i vagnen vaknade.

Isabella Löwengrip mys i trädgården
Isabella Löwengrip sova på en filkt

Solglasögon från Nividas (adlink)

Isabella Löwengrip måla huset mintgrönt

Låg och funderade på husets färg. Vi har fortfarande inte bestämt oss. Men varken vitt eller grått känns speciellt kul. Nu är jag inne på ljusblått eller mintgrönt. Vi får se, det är verkligen ingen stress.

75
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00