Ingen sömn

Kvällen igår var mysig men natten var katastrof. Trots att vi har en 2,10 bred säng så lyckades Gillis och Sally hamna bredvid varandra och börja sparkas. Antingen var det Gillis som fick en fot i ansiktet eller så var det Sally eller jag. Hur lyckas man? Vi har sovit åt ALLA håll i natt. När vi vaknade låg vi på tvären och mina fötter dinglade i luften. Jag har väl vaknat varje/varannan timma hela natten för att lösa spark-konflikter. Och när allt väl var lungt så blev det världens storm så allt slog och bor man i hus låter allt betydligt värre än i lägenhet. 05.30 vaknade båda och då hämtade jag min dator till sängen och satte på Spöket Laban och så fick dom titta medan jag blundade vidare till kl sex.

Isabella Löwengrip helt slut

Men det som är positivt är att det inte är något jobb idag! Jag kan vara trött, det gör faktiskt inget alls. Vi ska strax komma ut till parken, bästa sättet att vakna till utöver en halvliter kaffe.

Någon mer som har haft en dålig natt?

 1. Freja skriver:

  Wow, läst denna bloggen i tre år och det är första gången jag kommenterar men kan inte låta bli.
  Jag är helt förstummad över hur mammor kan lägga sådan energi på att tycka och kommentera om vad andra mammor gör för fel, speciellt vid dom få tillfällena då en mamma vågar vara ärlig och säga att en natt var kass eller något annat är jobbigt.
  Vad är det för fel och säga och dessutom erkänna -Been there, Done that!
  Småbarnsföräldrar gör det som funkar bäst för dom just då och som dom orkar med. Det är inte alltid man orkar potträna då statistiken säger att man borde, eller ta bort nappen eller natta i egen säng.
  Att få vardagen att gå runt med ett leende på allas läppar mestadels av dagen (inkl sig sj), då kan man vara nöjd.
  Jag är 24 och har två små barn och har försökt vara så perfekt mamma som möjligt men upptäckte rätt snart att jag aldrig kommer vara en perfekt mamma i någon annans ögon förutom i mina och mina barns, och det duger åt mig.

  Man ska försöka stötta sina medmammor/pappor som säger att dom har det tufft genom att ge bra förslag utan pekpinnen eller ge liknelser på situationer man själv haft så att man vet att man inte är ensam.
  Det är skönt att inte försköna allt.

  Kommer nog få en kommentar eller två men det är det värt ;P

 2. Mia skriver:

  Lösningen är att alla sover i sina egna sängar….fattar inte att ni envisas att sova tillsammans

 3. Erika skriver:

  Här har pappa och båda tvillingarna på 4 månader varit förkylda, så nätterna den senaste veckan har mest bestått av att jag suttit i soffan med de små för att de ska kunna få hjälp med snoret och kunna sova lite… Tur att det finns kaffe!

 4. Jenny skriver:

  Åh! Vad jag saknar när tjejerna var små och sov hos oss och jag ofta vaknade med en fot i golvet och ett krampaktigt grepp med handen i nattduksbordet för att inte puttas ur sängen…Konstigt ändå för då var det ju jobbigt…Nu kommer de bara in om de drömt något läskigt eller har feber! Ta vara på den här tiden Isabella och omfamna tröttheten eftersom den har en så fantastisk orsak! Kram

 5. Sus skriver:

  90% sover jag hela nätterna. Jag tror överlägset att det är för att mitt barn sover i egen säng 🙂 Vi alla sover bättre så

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..