ANNONS

Ingen sömn

/

Kvällen igår var mysig men natten var katastrof. Trots att vi har en 2,10 bred säng så lyckades Gillis och Sally hamna bredvid varandra och börja sparkas. Antingen var det Gillis som fick en fot i ansiktet eller så var det Sally eller jag. Hur lyckas man? Vi har sovit åt ALLA håll i natt. När vi vaknade låg vi på tvären och mina fötter dinglade i luften. Jag har väl vaknat varje/varannan timma hela natten för att lösa spark-konflikter. Och när allt väl var lungt så blev det världens storm så allt slog och bor man i hus låter allt betydligt värre än i lägenhet. 05.30 vaknade båda och då hämtade jag min dator till sängen och satte på Spöket Laban och så fick dom titta medan jag blundade vidare till kl sex.

Isabella Löwengrip helt slut

Men det som är positivt är att det inte är något jobb idag! Jag kan vara trött, det gör faktiskt inget alls. Vi ska strax komma ut till parken, bästa sättet att vakna till utöver en halvliter kaffe.

Någon mer som har haft en dålig natt?

100
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00