ANNONS

Demo på Åhléns

/

Idag har Angelica (vår extremt duktiga och kunniga frisör som snart lämnar oss i några månader för bebis nummer två) och jag haft demo på Apotek Hjärtat inne på Åhléns. Att ha demo innebär att vi dyker upp 1-2 timmar och pratar om våra produkter och demar hur de fungerar. Jag älskar att vara ute och träffa folk! Angelica stylar kunder på plats och det är otroligt uppskattat. Sedan är det ett bra sätt att visa på hur våra torrschampoon fungerar på alla hårfärger.

Isabella Löwengrip demo på åhlens
Isabella Löwengrip demo LCC
Isabella Löwengrip lcc kunder

Jag svarar på många frågor om varumärket men det blir också en hel del bilder 🙂

… Nu ska jag plocka upp Sally hemma, pussa hejdå till min älskade man och sedan hämta Gillis på förskolan. Därefter väntar en helg med barnen. Som jag har längtat. Kylen är full med mat som går snabbt att laga (hello fiskpinnar)och så har vi några lekdater med vänner inbokade. Kommer bli en rolig helg.

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00