Demo på Åhléns

Idag har Angelica (vår extremt duktiga och kunniga frisör som snart lämnar oss i några månader för bebis nummer två) och jag haft demo på Apotek Hjärtat inne på Åhléns. Att ha demo innebär att vi dyker upp 1-2 timmar och pratar om våra produkter och demar hur de fungerar. Jag älskar att vara ute och träffa folk! Angelica stylar kunder på plats och det är otroligt uppskattat. Sedan är det ett bra sätt att visa på hur våra torrschampoon fungerar på alla hårfärger.

Isabella Löwengrip demo på åhlens
Isabella Löwengrip demo LCC
Isabella Löwengrip lcc kunder

Jag svarar på många frågor om varumärket men det blir också en hel del bilder 🙂

… Nu ska jag plocka upp Sally hemma, pussa hejdå till min älskade man och sedan hämta Gillis på förskolan. Därefter väntar en helg med barnen. Som jag har längtat. Kylen är full med mat som går snabbt att laga (hello fiskpinnar)och så har vi några lekdater med vänner inbokade. Kommer bli en rolig helg.

  1. Annelie skriver:

    Jag har såklart länge vetat vem du är, men har börjat läsa din blogg först alldeles nyligen. Den är härlig tycker jag, men en del inslag hoppar jag över för jag känner inte att de intresserar just mig. Jag slås av att du får många väldigt taskiga kommentarer, och blir återigen förvånad över hur folk beter sig! Skulle vilja slå ett slag för att läsa och kommentera, men är det något som man inte gillar kan man ju skita i just det! Eller ge konstruktiv kritik. You go Isabella!, som orkar blogga på efter många år, och säkert många skitkommentarer.

  2. Lite egobooost till dig…

    Har du någon gång reflekterat över att vi som läser din blogg 5-6 ggr om dagen i flera år, då du nästan känns som en av ens bästa vänner… inte ens vet om att vilka vi är?! Skulle du gå förbi mig på gatan å ”inte hejja” så skulle det kännas jääättte konstigt för mig!? Jag har kommit på mig själv att vilja umgås med dig å din familj på riktigt… se våra barn leka tillsammans.. Du känns verkligen som en vän…

  3. Använder ert torrschampoo på mitt hår som är färgat lila, fungerar jättebra!

  4. siri skriver:

    Umgås du aldrig med Elaine längre? Eller har det hänt nåt? Tycker hon gör ett viktigt arbete med barn men du verkar inte säga ett knyst om det heller.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..