Mina bästa fynd

Nu är båda barnens garderober rensade och i ordning, visst blir man lite lugn i själen när allt sådant är gjort? Jag har till och med klistrat namnlappar på nya plagg. Just namnlappar får mig alltid att känna att jag är extra duktig, så himla märkligt. Hur som helst, jag har ju ett samarbete med Tradera just nu och jag har lagt ut en massa plagg (utan namnlappar på hehe). Pengarna från all försäljning går till Make a Change. Gå gärna in och kika. 

Isabella Löwengrip mina bästa fynd

Den här klänningen hade Sally på nyårsafton. Den är för liten för henne nu men tvättad och redo för en annan ägare här. 

Mina bästa begangade fynd är helt klart bra skor till barnen, jag köpte i princip helt nya för att de tidigare ägarna hade köpt fel storlek. Halva priset. Och till mig själv har jag köpt ankellånga Hunter-stövlar samt en Baleciaga-väska. Win-Win. Vad köper ni begagnat?

I samarbete med Tradera 

 

 1. Frida skriver:

  Köper gärna begagnat till barnen, och mixar och omatchar friskt till dagis. Tycker det ser för hemskt ut med barn som kommer med helt sprillans nya matchade outfits till dagis som små prinsar och prinsessor. Skaffa ett liv…. Lägg inte tid och pengar på sånt fullkomligt oviktigt.

  1. H skriver:

   Vaddå oviktigt? Vissa föräldrar (som jag själv) kanske har som intresse att hitta fina kläder o klä upp barnen trots att de kommer att bli smutsiga. Visste inte att det finns folk som ser ner på mig för det eller att mitt barn nedlåtande kommer att kallad för ”prinsessa”. Tråkig kommentar.

 2. Eva skriver:

  Du måste gå till Annas second hand i Lidingö centrum. Så mycket fint. Jag köper massor second hand, kläder, porslin, möbler stövlar. Allt som går att fynda. Love it.

 3. Elle skriver:

  Köper en hel del begagnat om det inte för för slitet. Skor, ytterkläder, tröja o byxor osv. (Absolut inte underkläder/badkläder dock. haha) Sett att de säljs i fb grupper.

 4. Mikaela skriver:

  Jag köper allt nytt till barnen, klarar inte av tanken att klä dem i begagnade kläder. Har försökt men nix, det tar alldeles för mycket emot.
  Däremot köper jag gärna prydnadssaker på loppis, men där går min gräns.

  Säljer däremot mycket barnsaker, en del ser ju knappt använt ut. Köper märkesplagg på rea och säljer vidare för någon hundring billigare så jag förlorar inte mycket på det direkt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..