ANNONS

Mina bästa fynd

/

Nu är båda barnens garderober rensade och i ordning, visst blir man lite lugn i själen när allt sådant är gjort? Jag har till och med klistrat namnlappar på nya plagg. Just namnlappar får mig alltid att känna att jag är extra duktig, så himla märkligt. Hur som helst, jag har ju ett samarbete med Tradera just nu och jag har lagt ut en massa plagg (utan namnlappar på hehe). Pengarna från all försäljning går till Make a Change. Gå gärna in och kika. 

Isabella Löwengrip mina bästa fynd

Den här klänningen hade Sally på nyårsafton. Den är för liten för henne nu men tvättad och redo för en annan ägare här. 

Mina bästa begangade fynd är helt klart bra skor till barnen, jag köpte i princip helt nya för att de tidigare ägarna hade köpt fel storlek. Halva priset. Och till mig själv har jag köpt ankellånga Hunter-stövlar samt en Baleciaga-väska. Win-Win. Vad köper ni begagnat?

I samarbete med Tradera 

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00