ANNONS

Inget hår!

/

Odd kom hem idag och var nere. Han hade klippt sig och var otroligt missnöjd. Jag frågade om jag fick fota en bild och visa mina kära bloggläsare, vilket inte direkt var en uppmuntrande kommentar kanske nu i efterhand….. Det fick jag i alla fall inte. Men tänk er Mello 2016 – Inget på sidorna men en stor kalufs uppe. Sedan hörde jag trimmern gå igång och när jag klev in i badrummet såg jag att han rakade av sig håret! Jag har faktiskt sett Odd i rakat hår tidigare, nämligen under våra tonår och jag tycker han passar i det.

Isabella Löwengrip inget hår
Isabella Löwengrip inget hår odd

Han sticker till Amsterdam imorgon för en weekend med sina äldre bröder. Det var jag som kom med idéen och bokade flygbiljetter till alla i tisdags hehe. Ibland måste man hjälpa småbarnsföräldrar att komma iväg (stämde av med min svägerska innan såklart). Odd förtjänar verkligen en helg för sig själv. Jag har åkt iväg på en massa resor, Barcelona, New York och flera med jobbet. Han ligger klart back.

127
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00