Höstrensning med Tradera

Jag vet inte om ni minns det men innan min semester så var Tradera hemma hos mig och filmade medan jag valde ut kläder som jag skulle sälja efter sommaren. Nu är klippet uppe! Det är inte första gången jag jobbar med Tradera och inte den sista, det är ett himla bra företag som jag privat handlar mycket via. Det är smidigt men framför allt hållbart att tillexempel låta andra köpa plagg som våra barn har vuxit ur. Tradera är Sveriges största marknadsplats, där man hittar alltifrån barnkläder till teknikprylar.

I år har jag valt att skänka pengarna från min försäljning till Make a Change vilket är en organisation som jobbar mot mobbning bland barn, ungdomar och vuxna på skolor, föreningsliv och arbetsplatser. Eftersom jag själv har varit mobbad så kändes valet självklart.

Här hittar ni alla mina kläder som jag har lagt upp! 

I samarbete med Tradera 

LOADING..