ANNONS

Odds nya kollega

/

Det har varit många kommentarer om Odd på senare tid. Han bloggar inte längre själv och tycker nog det är skönt att få vara ” i fred”.  Att få massvis med kommentarer om hur man är, ser ut, tycker etc varje dag är tufft. Jag är så van efter snart elva år och blir inte speciellt påverkad men jag tror Odd tyckte att det gick överstyr ibland. Och nu är det hetsigt i min blogg om Odd och jag skulle önska att ni slutar vara så hårda. Jag ser att många undrar om hans jobbsituation och eftersom många undrar tänkte vi berätta.

Odd ska nämligen börja jobba med …

Isabella Löwengrip odds nya kollega

MIG! Så jäkla roligt. Hurra! Jag har ju mitt Investment-bolag men jag har inte hunnit utveckla det så mycket som jag vill göra. Idag så är Löwengrip Invest delägare i LCC, Flattered, NaturalCycles och Stylelevel men jag skulle vilja gå in i några fler bolag som rör barnfamiljer (vore så kul med barnkläder). Samt få mer tid till befintliga. Odd är duktig på relationer och affärer och jag har velat ha in honom i företaget länge men det har varit viktigt för honom att stå på ”egna ben”. Och så har vi hört så mycket storys att man inte ska jobba tillsammans. Men så kom vi fram till att det här blir perfekt för alla. Odds roll kommer att vara COO (Chief Operating Officer) och jag vet att han kommer att göra det lysande. Jag bollar ju ändå alla beslut med honom här hemma, att gå in i NaturalCycles var hans idé. Han flyttar in på nya kontoret men vi kommer inte att sitta i samma rum, det hade varit lite för mycket.

Att jobba i samma företag kommer att bli väldigt smidigt för oss som familj. Vi kan bestämma tider, när vi vill jobba, vi kan resa när vi vill och jobba från annan ort. Blir barnen sjuka så är det lättare att vabba. Odd och jag är ett grymt team i vardagen, han är min andra halva och det ska bli otroligt roligt att få jobba tillsammans och utveckla Löwengrip Invest med familj och mammor som målgrupp. Mina företag är min stora passion i livet och det ska bli härligt att dela det intresset med Odd. Dessutom ska det bli lyxigt att få umgås med den man älskar när man är pigg på dagen och inte bara efter jobbet.

Om det finns fler par där ute som jobbar tillsammans så berätta gärna! Vi är ett peppat par här hemma som längtar efter att komma igång 🙂

351
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00