Juli månad

Bästa boken: Egenmäktigt förfarande eller Sapiens som jag läser just nu. 

Vanligaste middagen hemma: Grillad fläskkarré med ljummen potatissallad.  

Godaste efterrätten: Allt som innehåller rabarber! 

Sommarens plagg: Skjortan och skorts. Jag har varvat mellan en ljusblå och en vit skjorta samt två olika par shorts. Samt mina vita sandaler eller modellen June från Flattered. 

Vanligaste frillan: Torrschampo och en hårklämma (typ vaaarje dag). Jag kan räkna gångerna som jag tvättat håret under semestern (!). Jag har låtit håret och ansiktet vila från styling och smink.

Isabella Löwengrip i bilen

Antal gånger jag gått i klackar: tre

Antal gånger Odd och jag har bråkat: noll (!). Insikt: vi ska alltid börja semestern med weekend utan barn. Vi hann landa ordentligt.

Antal gånger jag har tränat: Två. Men jag har rört på mig ändå. I Mallis låg jag inte i solstolen en enda gång på en vecka.

Sommarens surprise: Att vi har fått sova till 08.00 varje morgon. Barnen är lediga tre veckor till med Odd (sedan inskolning på förskola) så dom kan behålla sina semestertider ett tag men jag måste sluta att somna tolv och börja lägga mig 22.00 nu. 

Sommarens fail: Gillis pottträning. Vi körde en vecka utan blöja på dagarna men sedan blev det blöja när Gillis var hos min mamma under helgen och efter det har vi inte varit konsekventa. Men nu när vi är hemma så ska vi börja om. Tre veckor (innan föris) borde gå.

Topp tre minnen: 1. Odd och jag äter middag på Plage Keller i Antibes. 2. Gillis gråter av glädje när bananen Starky (han är egentligen en sjöstjärna men skippade att dra det) kom upp på scenen och dansade på Mallis. 3. Beyoncé. No words needed. 

 1. Sara skriver:

  Jag har tre barn och mina har varit helt olika till sättet och utvecklingen. Helt normalt! När det kommer till blöjor, så vill jag inte ha en blöjfri 1-åring. Det är så skönt och smidigt med blöjor

 2. Nette skriver:

  Vill kräkas på allanegativa kommentarer men finns otroligt många bra och fina också. Borde finnas någon funktion som sållade bort taskiga kommentarer som inte ens ger tips utan bara skrivs för att göra skada.

  Jag har också börjat träna lite på att ha det blöjfritt i sommar. Gick bra till en början, men när hon sov borta och de inte ville/vågade köra utan blöja så blev det två steg bakåt. Nu vill hon inte ens sitta på pottan eller toaletten, hon känner sig trygg med din blöja. Hon är dessutom inne i en jättejobbig period nu med mycket känslor så backar lite. Luftar och erbjuder potta men tvingar inte. Försöker få henne att tycka att det är roligt igen Min tjej är rätt så jämngammal med Gillis och har visat NOLL intresse innan, alla barn är ju olika

 3. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt kommentarerna som du fått till det här inlägget, men jag säger såhär; Vad härlig semester ni verkar ha haft det! 🙂
  Förstår att Beyonce är med på listan, för jäklar vad häftigt det måste ha varit att få uppleva!

 4. Anni skriver:

  Potträna Sally samtidigt så är det gjort.

  1. Emelie skriver:

   Gå i hyffsskolan med dina barn så är det gjort!

   1. Helena skriver:

    Öh, är du på riktigt eller?

 5. Helena skriver:

  Jag kan varmt rekommendera boken OH crap pottytraining för Gillis potträning. Vår son (18mån) blev torr på 2 dagar med hjälp av den nu i sommar.

  Finns även som e-bok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..