ANNONS

Juli månad

/

Bästa boken: Egenmäktigt förfarande eller Sapiens som jag läser just nu. 

Vanligaste middagen hemma: Grillad fläskkarré med ljummen potatissallad.  

Godaste efterrätten: Allt som innehåller rabarber! 

Sommarens plagg: Skjortan och skorts. Jag har varvat mellan en ljusblå och en vit skjorta samt två olika par shorts. Samt mina vita sandaler eller modellen June från Flattered. 

Vanligaste frillan: Torrschampo och en hårklämma (typ vaaarje dag). Jag kan räkna gångerna som jag tvättat håret under semestern (!). Jag har låtit håret och ansiktet vila från styling och smink.

Isabella Löwengrip i bilen

Antal gånger jag gått i klackar: tre

Antal gånger Odd och jag har bråkat: noll (!). Insikt: vi ska alltid börja semestern med weekend utan barn. Vi hann landa ordentligt.

Antal gånger jag har tränat: Två. Men jag har rört på mig ändå. I Mallis låg jag inte i solstolen en enda gång på en vecka.

Sommarens surprise: Att vi har fått sova till 08.00 varje morgon. Barnen är lediga tre veckor till med Odd (sedan inskolning på förskola) så dom kan behålla sina semestertider ett tag men jag måste sluta att somna tolv och börja lägga mig 22.00 nu. 

Sommarens fail: Gillis pottträning. Vi körde en vecka utan blöja på dagarna men sedan blev det blöja när Gillis var hos min mamma under helgen och efter det har vi inte varit konsekventa. Men nu när vi är hemma så ska vi börja om. Tre veckor (innan föris) borde gå.

Topp tre minnen: 1. Odd och jag äter middag på Plage Keller i Antibes. 2. Gillis gråter av glädje när bananen Starky (han är egentligen en sjöstjärna men skippade att dra det) kom upp på scenen och dansade på Mallis. 3. Beyoncé. No words needed. 

87
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00