ANNONS

Tråkiga kommentarer

/

Hallå hörni. Vilket tråkigt kommentarsfält jag godkänner just nu. Många verkar så himla arga över allt möjligt, om mina ekonomiska drömmar, vilka sommarprat jag gillar, vilka verb jag använder mig av regelbundet, att vi flänger runt för mycket… Listan kan göras lång. Det kommer väl inte som en chock att jag alltid sätter nya mål när jag har nått några? Eller att jag älskar att lyssna på drivna människor även om vi har olika politiska åsikter (Bert Karlsson). Att vi reser mycket är väl heller inget nytt? Jag är en människa som drömmer mycket, äter gott och försöker njuta så mycket av livet som det går. Att det är provocerade är riktigt tråkigt att inse. Det är väl mer provocerande med människor som alltid är negativa? Aldrig tycker att livet är bra eller att man själv är bra?

Isabella Löwengrip tråkiga kommentarer

Perfekt vita Skjorta Ellos (adlink), shorts Ellos och skor Flattered, modellen heter June 

Jag älskar livet! Om det är jobbigt att läsa så gör inte det. Gör dig inte irriterad helt i onödan. Det kommer att bli mer flängande till olika destinationer världen över, det kommer säkert dyka upp en till sportbil om några år, det kommer att vara mycket snack om möten och intensiva dagar för att jag älskar mitt jobb och bolagen. Ni vet hur jag fungerar. Inget kan stoppa mig. Men vill ni följa med på min resa så blir jag glad och kan jag inspirera någon längs vägen så är det toppen.

Isabella Löwengrip barnen leker med vatten

Men, mer om jobbet och alla mål blir det i övermorgon. Nu ska jag busa med dessa två som hittade en vattenkran och har gått helt crazy 🙂 

323
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00