ANNONS

En kväll i lobbyn

/

Det är en speciell känsla när man har fått fyra barn att somna (en i soffan och tre i vagn) och spel dukas upp och den barnfria kvällen börjar. Man blir pigg, fnissig och trött på samma gång. Man vill passa på att göra allt och inget samtidigt. Igår så hamnade i alla fall i Strandbadens lobby, personalen kom ner med ljuvlig dessert och efter en runda Bezzerwizzer så lutade vi oss tillbaka och bara pratade istället.

Isabella Löwengrip en kväll i lobbyn

Martina har ett otroligt häftigt jobb. Hon jobbar som sjuksköterska inom cancervården där döden är något som sker dagligen. Martina är en sådan fin människa och har väldigt fin syn på livet och döden. Att regelbundet ha människor som går bort måste vara märkligt att jobba med men Martina brinner för att göra deras insomnande och död värdigt. 

Isabella Löwengrip sällskapsspel

Vi är rätt nya vänner, Martina och Patrik bor också på Lidingö och vi körde känna varandra för ett halv år sedan men vi trivs så bra ihop. Martina och jag har bland annat läsningen som gemensamt intresse, leken i fokus med våra barn och vi båda har valt att se livet som något som ska maxas och njutas av så mycket som det går, oavsett om det handlar om en lekstund i sandlådan eller något större. En av våra bästa stunder var när alla barnen hade somnat i bilarna och vi parkerade, öppnade bildörrarna och gick ut och la oss i gräset bredvid och njöt av en kvart lugn och ro. Vi lyckas hitta det bra:iga i alla situationer 🙂

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00