The Retreat Club

Vi had en riktig mysig kväll igår på balkongen, goda efterrätter och härligt snack. Dock vaknade Sally vid tolv och somnade 03.00 (!). Hon har sovit hela nätter i vår säng under flera veckor så vi fick en smärre chock. Om det är något som kommer att fortsätta så är det nog ett tecken på att det är dags att byta till en sovstund om dagen och inte två som hon har nu. Men men hon sov till nio imorse i alla fall, tur det. 

Isabella Löwengrip vänner i varberg

Johanna och Rickard. Dom har varit tillsammans i tio hela år. Heja! Odd och jag är inne på år fyra.

Isabella Löwengrip spa

På förmiddagen hade jag bokat en kroppsskrubb på hotellets spa The Retreat Club. Det var ljuvligt och jag köpte med mig produkterna från Kalahari hem. Sedan blev det en stund vid den stora eldstaden. Jag bestämde mig för ett nytt mål när jag satt där och drömde bort. I mitt framtida egna spa hemma, där ska jag ha en jättebrasa att lägga mig framför efter hektiska dagar. Vi älskar vårt hus men i framtiden, när vi köper upp oss – Då ska jag alltså ha ett spa som Mia Parnevik har hemma, plus denna brasa 🙂

Isabella Löwengrip spa med brasa

 1. Bella, vill bara tala om att du är en sådan förebild för unga kvinnor! Jag älskar att läsa din blogg och att du delar allt ifrån ditt familjeliv med barn, man och hus till jobb och möten. Jag låg själv framför den brasan i början utan sommaren och drömde om en sådan i framtiden. Man fick mycket inspiration (och laddade om med energi) där. TACK för att du delar allt mellan himmel och jord – och tack för att du är den du är! Verkligen en förebild! Du ger mig mod att våga satsa på mina idéer och tankar.
  Mvh Josefine.

 2. erik skriver:

  jonna har snygg fötter puss på dom

 3. Mia skriver:

  Men hur kan ni på riktigt vara förvånade över att produkterna inte håller måttet? Ibland undrar jag över människors IQ. Lilltjejens uppvak är väl heller inget konstigt, nya ställen, nya sängar, barn fungerar så. Du som läser så mycket, läs en om barnpsykologi….

 4. Gun skriver:

  Jag tror att Sally fortfarande är lite väl liten för att gå över till en sovstund om dagen. Hennes rubbade sovmönster beror nog snarare på alla miljöombyten och ändrade mat- och sovtider under sommaren till följd av era resor, landetvistelser och besök /sova över hos mormor med mera – hennes inre klocka är helt enkelt förvirrad! Minns det själv från när ungarna var små. Hon kommer att hitta tillbaka till sin rytm när hon får komma tillbaka till sin miljö och sina vanor

  1. Sofia skriver:

   Mindotter är 10 månader och har precis själv gått över till en sovstund per daghon vill inte sova mer än någon timme per dag. …

   1. Gun skriver:

    Tänk så olika barn är. Men det viktigaste är att de får utvecklas i sin egen takt och att man inte oroar sig för mycket. Då mår både föräldrarna och barnen bäst tror jag.

 5. SOfia skriver:

  Härligt. Här blir de år 17 i december. Jisses! :-O
  Lycka till med framtidsplanerna! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..