ANNONS

The Retreat Club

/

Vi had en riktig mysig kväll igår på balkongen, goda efterrätter och härligt snack. Dock vaknade Sally vid tolv och somnade 03.00 (!). Hon har sovit hela nätter i vår säng under flera veckor så vi fick en smärre chock. Om det är något som kommer att fortsätta så är det nog ett tecken på att det är dags att byta till en sovstund om dagen och inte två som hon har nu. Men men hon sov till nio imorse i alla fall, tur det. 

Isabella Löwengrip vänner i varberg

Johanna och Rickard. Dom har varit tillsammans i tio hela år. Heja! Odd och jag är inne på år fyra.

Isabella Löwengrip spa

På förmiddagen hade jag bokat en kroppsskrubb på hotellets spa The Retreat Club. Det var ljuvligt och jag köpte med mig produkterna från Kalahari hem. Sedan blev det en stund vid den stora eldstaden. Jag bestämde mig för ett nytt mål när jag satt där och drömde bort. I mitt framtida egna spa hemma, där ska jag ha en jättebrasa att lägga mig framför efter hektiska dagar. Vi älskar vårt hus men i framtiden, när vi köper upp oss – Då ska jag alltså ha ett spa som Mia Parnevik har hemma, plus denna brasa 🙂

Isabella Löwengrip spa med brasa

82
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00