Inga syskon än

Idag när familjen Kajson checkade ut kom Martina plus familj till hotellet och checkade in. Vilken lyx att få så mycket kompistid! Vi började med lunch och sedan gick vi ner till stranden för att bada. Vid fyra skickade vi ner Patrik och Martina ner till spat och röjde med fyra barn. Odd gosade med Karl och utbrast sedan ”Isabella jag vill ha ett till barn med dig nu”. Tror ni även att män känner hormonellt längtan efter barn av att sniffa på små? Jag kom hur som helst med svaret att LCC ska omsätta 100 miljoner först. Sedan kan vi försöka. Enligt planen är det 2020. 

Jag är verkligen en varm och kärleksfull fru hehe… 

Isabella Löwengrip inga syskon än

Isabella Löwengrip bada i havet

Isabella Löwengrip strandbaden

Nu har vi ätit middag på hotellets restaurang Famille, barnen är nattade i vagnen och nu väntar vi på dessert och ska spelet Bezzerwizzer i mysiga lobbyn!

 1. Trema skriver:

  Haha! Bästa svaret jag hört, ska svara något liknande om jag får frågan

 2. Emelie skriver:

  Det där hände mig för några veckor sedan, men fästman sa plötsligt att han längtar tills vi får ett syskon till vår son (vår son är 1 år) han vill så gärna ha ett till barn. Det vill vi båda såklart, men det värmer verkligen i hjärtat när ens karl säger nåt så fint ❤️

 3. Känns som att om det varit en kvinna som velat skaffa barn och mannen sagt nej, så hade hon blivit skitsur och velat skiljas.

 4. Hanna skriver:

  you go girl. Jag är så imponerad av dig och din utveckling.

 5. Anna skriver:

  Jag ÄLSKAR att du svarade så. Känns som en ”förbjuden” sak för en kvinna att säga. Vi förväntas alltid längta efter barn och familj etc mer än allt annat, medan män tillåts ha fler prioriteringar. Du är fan bra tuff ibland du, Bella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..