ANNONS

Inga syskon än

/

Idag när familjen Kajson checkade ut kom Martina plus familj till hotellet och checkade in. Vilken lyx att få så mycket kompistid! Vi började med lunch och sedan gick vi ner till stranden för att bada. Vid fyra skickade vi ner Patrik och Martina ner till spat och röjde med fyra barn. Odd gosade med Karl och utbrast sedan ”Isabella jag vill ha ett till barn med dig nu”. Tror ni även att män känner hormonellt längtan efter barn av att sniffa på små? Jag kom hur som helst med svaret att LCC ska omsätta 100 miljoner först. Sedan kan vi försöka. Enligt planen är det 2020. 

Jag är verkligen en varm och kärleksfull fru hehe… 

Isabella Löwengrip inga syskon än

Isabella Löwengrip bada i havet

Isabella Löwengrip strandbaden

Nu har vi ätit middag på hotellets restaurang Famille, barnen är nattade i vagnen och nu väntar vi på dessert och ska spelet Bezzerwizzer i mysiga lobbyn!

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00