Bert Karlsson

Alldeles strax är vi framme i Falkenberg! Det är verkligen semester för oss att komma dit och bo på Hotell Strandbaden. Kombinationen av läget mitt på stranden, fantastiskt mat och Sveriges bästa spa har gjort att vi återkommit varje sommar. Dessutom har vi de senaste åren insett hur bra det fungerar med barn där, vill man inte hänga på stranden finns det stora lekrum. Idag väntar lek och middag med Johanna och familj som är där och imorgon är Martina med familj på plats. Så kul att få kompishänga lite på favoritstället.

Isabella Löwengrip bert karlsson

Kaffe och glass-stopp på en mack

Isabella Löwengrip bil paus

Vi har lyssnat på Bert Karlssons sommarprat under förmiddagen. Under en timma har jag suttit och smajlat med hela ansiktet. Det är så energigivande att lyssna på Berts entreprenöriella karriär. Hur han hoppar upp på hästen igen efter varje nederlag. Hur han aldrig tappar orken utan bara kör på hela tiden. Ser möjligheter och vågar riskera. Helt prestiglöst och utan att fundera på vad andra tycker. Jag känner igen mig mycket och det inspirerar att få lyssna på en likasinnad. Det peppar inför måndagens jobbstart.

Nu ska vi svänga in på ett Kronans Apotek här i Falkenberg, jag glömde min ansiktstvätt Clean & Calm hemma. Så smidigt att vi har våra produkter på 900 apotek i Sverige om man saknar något!

 1. Linnea skriver:

  En fantastisk människa! Du inspirerar mig till max!

 2. Anna skriver:

  Fyfan Bert Karlsson. Vilket skämt! Kom med vettigare förebilder.. Snälla. Du som verkar så klok.

 3. anonym skriver:

  Pengar…pengar..pengar. När 100 miljoner är uppnådde blir det barn….

 4. Lena skriver:

  Bert Karlsson är rasist. Han har sagt oförlåtliga uttalanden och för fan startat och drivit ett främlingsfientligt parti. Lägg till alla sexistiska kommentarer han haft om sina artister genom åren och den senaste profiteringen av flyktingar så har du en genomrutten människa. Ingen bör se upp till honom!

 5. Ak skriver:

  Det var tamejfan det värsta jag läst. Trodde du var någon annan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..