Jönköping

Vi befinner oss i Jönköping, eller på Scandic för att vara mer precis. Vi hoppade in i bilen vid elva-tiden för att bila ner mot Falkenberg (semesterns sista stopp) men för att låta barnen slippa så långa bilturer körde vi till Jönköping. Det är nog tredje året i rad vi stannar här. Scandic fungerar bra med barn.

Isabella Löwengrip packning semester

Tänk att vår packning krymper för varje år som går. Inga mer liggdelar eller dubbelvagnar. Vi har en resväska för hela familjens kläder. En resevagn från Yo-Yo och en ryggsäck som fungerar som skötväska. Det är allt. Jag har inte ens en egen väska med. Det rosa ni ser är hink och spadar. Givet när man ska tillbringa en helg på Skrea Strand. Det gick förresten utmärkt att köra med barnen, det finns ju bara två säten bak i bilen så vi vuxna kan inte hoppa bak och underhålla. Men barnen tittade på två filmer och underhöll varandra. Vi gjorde två stopp, Mc Donalds och Gränna (polkagris).

Isabella Löwengrip jeanskjol
Sedan checkade vi in på Scandic Elmia men personalen hittade inte oss i systemet. Jag hade såklart köpt en hel annan natt online men som tur var fanns det rum ändå. Direkt när vi hade lämnat väskorna så gick vi och badade på Rosenlunds äventyrsbad som ligger i samma hus som hotellet. Där fanns det en cool vågmaskin. Gillis var lyrisk.
Isabella Löwengrip hotell scandic

Vid sex åkte vi ner till middagen..

Isabella Löwengrip glass

… Och vid sju lekte barnen i lekrummet bredvid och jag åt glass från barnbuffen. Barnsligt gott med glass, kolasås, maränger och mashmellow. Nu nattas barnen i sängen och efter det ska jag duscha och läsa 🙂

 1. Mia skriver:

  Nja, med risk att bli påhoppad nu så måste jag säga att det känns inte ok att så små barn sitter och tittar på film, två på rad…nej, tänk till lite nu!

  1. lena skriver:

   För då kan vad hända Mia??
   Blir dom sjuka då?
   Händer något i deras kroppar?

 2. Vera skriver:

  Jag funderar på varför folk klagar över att folk gör reklam för sina egna bloggar här i kommentarsfältet, är det inte ett perfekt ställe att få folk att kika in på sin sida? Själv hittade jag en intressant blogg genom att någon länkat till sin egen sida här! Läsa kommentarer är frivilligt, så varför störa sig på reklam för sig själv?
  Om Isabella inte hade velat att folk gjorde reklam för sig själva så skulle man inte kunna länka till sin egen webbplats. 🙂

 3. Lisa skriver:

  Ni borde köra till Falkenberg så att ni åker igenom Skeppshult. I så fall kan ni stanna till på Skeppshults Gjuteri Fabriksbutik. Köpa stekpannor/grytor i gjutjärn och sedan kasta ut teflonpannorna hem! 🙂

 4. Emma skriver:

  Alltså glass med kolasås är så sjukt gott. Ha en trevlig fortsatt semester ☺️

 5. Hej,
  Hoppas ni får en trevlig semestertripp. Jag väntar mitt tredje barn och har precis insett att vi måste byta bil. Vi kommer inte få plats med tre bilbarnstolar i den bil vi har idag utan väljer mellan att skaffa Volvo eller en 7-sitsig bil. Har du möjlighet att även visa hur ni har stolarna när hela bilen är full med barn

  1. Anna skriver:

   Porschen har tvåsitsigt baksäte skrev hon nyss!

  1. Lotta skriver:

   Svårt att tro att någon över huvud taget är intresserad om ni ska byta bil eller ej, blablabla……..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..