ANNONS

Jönköping

/

Vi befinner oss i Jönköping, eller på Scandic för att vara mer precis. Vi hoppade in i bilen vid elva-tiden för att bila ner mot Falkenberg (semesterns sista stopp) men för att låta barnen slippa så långa bilturer körde vi till Jönköping. Det är nog tredje året i rad vi stannar här. Scandic fungerar bra med barn.

Isabella Löwengrip packning semester

Tänk att vår packning krymper för varje år som går. Inga mer liggdelar eller dubbelvagnar. Vi har en resväska för hela familjens kläder. En resevagn från Yo-Yo och en ryggsäck som fungerar som skötväska. Det är allt. Jag har inte ens en egen väska med. Det rosa ni ser är hink och spadar. Givet när man ska tillbringa en helg på Skrea Strand. Det gick förresten utmärkt att köra med barnen, det finns ju bara två säten bak i bilen så vi vuxna kan inte hoppa bak och underhålla. Men barnen tittade på två filmer och underhöll varandra. Vi gjorde två stopp, Mc Donalds och Gränna (polkagris).

Isabella Löwengrip jeanskjol
Sedan checkade vi in på Scandic Elmia men personalen hittade inte oss i systemet. Jag hade såklart köpt en hel annan natt online men som tur var fanns det rum ändå. Direkt när vi hade lämnat väskorna så gick vi och badade på Rosenlunds äventyrsbad som ligger i samma hus som hotellet. Där fanns det en cool vågmaskin. Gillis var lyrisk.
Isabella Löwengrip hotell scandic

Vid sex åkte vi ner till middagen..

Isabella Löwengrip glass

… Och vid sju lekte barnen i lekrummet bredvid och jag åt glass från barnbuffen. Barnsligt gott med glass, kolasås, maränger och mashmellow. Nu nattas barnen i sängen och efter det ska jag duscha och läsa 🙂

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00