Beyonce 

Vilken kväll igår! Jag lovade er en massa bilder men det gick inte. När Beyonce började sjunga så la jag bort telefonen och kameran och bara stod och njöt av showen. Hon var fantastisk. Det var den bästa konserten jag någonsin varit på. Jag och 50 000 till stod som förtrollade. Beyonce gav en sådan energi till oss. Jag log hela kvällen och kände mig upprymd. Vilken otrolig förebild Beyonce är, wow.

Isabella Löwengrip rapunzel of sweden

Det var en riktigt lyckad eftermiddag och kväll innan också. Ida och jag hade bjudit in kollegor och kvinnor vi tycker om och som vi vill boosta. Vi började med att  göra i ordning oss på Rapunzel Of Sweden, vi drack champagne och alla fick valfri hårstyling. Jag valde en stor knut med löshår. Hade som mål att ha en frissa som klarade en massa dans hehe.

Isabella Löwengrip hummerlimmo

Sedan kom två limousiner…
Isabella Löwengrip beyonce

Och därefter väntade trerättersmiddag i vår loge med mat från Operakällaren. Våra platser var riktigt bra bakom glasväggen, scenen var precis nedanför.

Isabella Löwengrip anja persson

Jag och Ida med Anja och Filippa. Jag hade hört från gemensamma vänner vilket underbar par dom är och det var dom verkligen. Varma, roliga, öppna och inspirerande.

 1. Wow vilken kväll du verkar ha haft & trevligt sällskap! Många fantastisk tjejer på samma plats. Anja har jag träffat tidigare & intervjuat om sin träning till min blogg. Jordnära & rolig tjej, precis som du verkar vara.

  Ha en fin dag i Jönköping eller var ni reser härnäst!

 2. Mia skriver:

  VART TOG SUPERVACKRA ISABELLA VÄGEN DEN HÄR KVÄLLEN…
  Kul i alla fall att ni hade en härlig kväll och gillade konserten.
  Det är ju det viktigaste.

  Normalt är du jättefin Isabella och snyggt stylad.
  Men här, hmmm…..
  Liknar tyvärr mest en servitris som skall servera på en begravningssammankomst på något place.
  Sorry, men den strama knuten gjorde att vackra Isabella försvann.
  Om den hade varit lite lösare och luftigare möjligen….

  Kanske om blusen varit vit till den svarta kjolen och du hade haft ett par stora örhängen, stora armband och ev. ett skärp som sticker ut, i zebra mönster t.ex..

  Eller svart blus och vit kjol. Stora örhängen, stort armband, snyggt skärp. håret i en ”luftigare” frisyr.
  Vid andra tillfällen glänser du och är superfin.
  Well, well……no big deal.

  1. Du är bara supertrist. Och beskäftig. Och onödig

   1. Mia skriver:

    #Ingegerd
    Håller med dig. Helt rätt.

  1. T skriver:

   VART TOG ALLMÄNT HYFS OCH VETT VÄGEN DEN HÄR KVÄLLEN MIA?
   Vad är det med kvinnor som dig som ständigt ska trycka ner andra kvinnor? Jag förstår inte grejen med att ständigt kommentera andras utseende och kropp, val av kläder, hår, smink.. Jag tror knappast att du själv hade uppskattat att höra att ”du var då himla ful ikväll!”, så varför skiva så till andra?

   Jag tyckte Bella var skitsnygg, men hade jag inte tyckt det hade det aldrig fallit mig in att skriva ett helt inlägg för att trycka ner henne och kalla henne ful! Tanken på att det finns vuxna kvinnor som dig som beter sig på det här viset får mig att vilja spy, USCH på er.

   1. Mia skriver:

    #T
    Du har rätt.
    Fel av mig att skriva något negativt om Isabellas klädsel.

  1. Hahahahaha, du tycker att hon skulle se mindre ut som en servitris om hon följde ditt råd med vit blus till den svarta kjolen. Självinsikten på topp.

  1. Mia skriver:

   ISABELLA
   Du får gärna ta bort mitt inlägg där jag kommenterade Beyoncé kvällens styling.
   Håller med andra läsare, det är fel att skriva negativa kommentarer.
   Sorry!

   För övrigt vidhåller jag det jag skrivit i tidigare kommentarer om din snygga look och stil.

 3. Ewa skriver:

  Så wt och ute med limousiner men det vet du väl ,

 4. kajsa skriver:

  Hej Bella,
  Du vet den där tavlan som du hade förut? det var en rosa tavla tror jag med en ”catwoman” på, du skrev förut att den tavlan ger dig en superwoman känsla..
  Jag tänkte direkt på den tavlan när jag såg dig på första bilden, du är en superwoman! go girl!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..