ANNONS

Beyonce 

/

Vilken kväll igår! Jag lovade er en massa bilder men det gick inte. När Beyonce började sjunga så la jag bort telefonen och kameran och bara stod och njöt av showen. Hon var fantastisk. Det var den bästa konserten jag någonsin varit på. Jag och 50 000 till stod som förtrollade. Beyonce gav en sådan energi till oss. Jag log hela kvällen och kände mig upprymd. Vilken otrolig förebild Beyonce är, wow.

Isabella Löwengrip rapunzel of sweden

Det var en riktigt lyckad eftermiddag och kväll innan också. Ida och jag hade bjudit in kollegor och kvinnor vi tycker om och som vi vill boosta. Vi började med att  göra i ordning oss på Rapunzel Of Sweden, vi drack champagne och alla fick valfri hårstyling. Jag valde en stor knut med löshår. Hade som mål att ha en frissa som klarade en massa dans hehe.

Isabella Löwengrip hummerlimmo

Sedan kom två limousiner…
Isabella Löwengrip beyonce

Och därefter väntade trerättersmiddag i vår loge med mat från Operakällaren. Våra platser var riktigt bra bakom glasväggen, scenen var precis nedanför.

Isabella Löwengrip anja persson

Jag och Ida med Anja och Filippa. Jag hade hört från gemensamma vänner vilket underbar par dom är och det var dom verkligen. Varma, roliga, öppna och inspirerande.

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00