Who run the world?

… Girls! Nu har vi druckit rosa champagne och gjort oss fina. Strax kommer det bilar och hämtar upp oss och kör till Friends Arena där vår VIP lounge väntar med middag innan konserten. Ska fota en massa!

Isabella Löwengrip who run the world

Blus Daisy Grace och kjol Forever 21

Isabella Löwengrip frisyr hårknut

Emelie på Rapunzel of Sweden använde lite löshår för att göra en maffig knut 🙂

 1. Nån typ av samarbete/spons/reklam är väl ändå detta?
  Det ger i alla fall väldigt mycket exponering av Rapunzel.
  Finns inget krav om att det skulle vara ett formellt samarbete utan det räcker gott och väl med den reklam Rapunzel de facto får i bloggen.
  Skulle det bara vara en upplysning om att ni blivit fixade inför konserten hade ju inte Rapunzel alls behövt nämnas eller visas.

   1. jaha ? Men nu ville Bella skriva om detta , är det problem för dig så får du väl anmäla henne om det stör dig så mycket.

 2. Snygg du blev, verkligen! Tänk vad smink och löshår + en skottkärra med pengar kan göra med utseendet! Önskar ibland att jag hade samma möjligheter, men, men, man får vara nöjd med det lilla…
  Ha en trevlig kväll då!

 3. Alltså, du är ju alltid snygg oavsett om du är tillfixad eller inte men JÄVLAR vad snygg och cool du är på den översta bilden här! Love it! 😀

  1. Hej Anna, titeln är direkt tagen från en rad i Beyonces sång ”Run the world”. Men jag håller personligen med dig att jag hellre hade skrivit ett ”s” på run. Den här gången är dock ett citat från Beyonce. Tack för att du säger till och ha en fortsatt härlig sommar // Åsa (en av översättarna på den engelska versionen av bloggen)

   1. Korrekt engelsk er ”run the world”, uten s, akkurat som Bella og Beyoncé sier. Dersom det er snakk om kun én person ville man sagt t.eks ”Bella runs the world”, men når det er flertall sier man ”run”. Litt spesielt av en som jobber med engelsk oversetting ikke kan dette.

   2. @Anna/@Greatlittlebritain: Men det handlar väl om plural? ”Girls run the world” är ju rätt? ”Girls runs the world” vore det ju annars, vilket är helfel?

    1. Japp, Sara. Det handlar om plural och ”run” är inte alls fel. Men jag tycker ”runs” låter bättre i just den frågan eftersom ”who” oftast används som singular på engelska, man ju inte vet vad svaret ska bli plural eller singular. Du och Beyonce har rätt i pluralversionen 🙂 Ha en finfin dag.

   3. Men hur kan du som översättare säga att du tycker att en version är bättre? Som översättare bör du vara expert på språket och därför veta när, var och hur någonting funkar. Så, hur menar du där egentligen? Dessutom används ”who” väldigt ofta inom plural i både formell och informell engelska.

    1. Hej Emelie, enbart min personliga åsikt.
     Precis som alla människor har olika språkbruk, använder varierande ord för att beskriva saker, så använder jag personligen oftast ”who” som singular om det inte automatiskt åtföljs av plural i samma mening.
     Naturligtvis ändrar jag i min översättarroll språkbruk när jag ska spegla olika författares känsla/språknyans och olika företags image, fast som privatperson har jag så klart ett personligt språkbruk och det var det jag refererade tidigare. Alltså, ännu en gång, inget fel i rubriken.

  2. Eftersom det rör sig om girlS i detta fall, dvs flera personer, så är run korrekt. Frågan blir alltså ”vilka styr världen?” när svaret är ”tjejer!” (Med runS hade frågan blivit ”vem styr världen?” och i det fallet hade svaret behövt vara i singularis).

   1. Fast det handlar ju inte om plural. Forsta andra i singular (I, you) run tredje person singular (he, she it,) runS . 1.2.3 person plural (they You, we) run.
    Sa s’et pa verben har inte enbart med plural eller inte. S visar bara att det ar 3 person singular.

   1. att folk alltid ska vara så jävla avundsjuka. Bellis är sveriges mest framgångsrikaste kvinna nu! enbart kontraktet med united influencers har gett henne miljoner (se intervjun med henne på DI) hennes man är något som vi kvinnor bara kan drömma om, hennes företag drar in massa miljoner som får lill Kenzas företag och blekna i jämförelse. kan förstå att så många kvinnor blir avis när en så ung och smart tjej lyckas bli så stor och mäktig…

   2. Skulle Odd vara speciell? Hmm. För dig kanske i o m att du bara verkar kunna ha låga krav. Är du avundsjuk ofta i o m att du precis som alla Bellas flickfans alltid drar det enformiga avundsjuk-kortet? Läs på lite så kommer även du se att det finnas många mer framgångsrika svenska kvinnor.

   3. Va nä det stämmer inte, Kenza är så mycket rikare och framgångsrikare än Bella! Om man nu måste jämföra! Och Odd är som en normal funtad man ska vara, bara det att få kvinnor vet sitt värde och nöjer sig med skit!

   4. Och självklart var Laura tvungen att förminska en annan hårt arbetande kvinna när hon försöker lyfta en annan. Skäms på dig!

   5. Sveriges mäktigaste? Jag tror att behöver läsa på om Sveriges viktigaste och mäktigaste drottningar inom näringslivet. Lousie Lindh, Katarina Martinson, Antonia Ax:son Johansson, Christina Stenbäck, Caroline Ankarcrona. Listan kan göras lång och Isabella är inte med på den. Jag vill inte förminska Isabellas arbete men det kan inte jämföras med dessa kvinnors arbete och framgångar. Det vore ju bara en förolämpning.

   6. Varför måste ni trycka ner Bella och sen Kenza i försvar för Bella? Kenzas IvyRevel har ju gått i samarbete med enorma H&M och shippar worldwide nu så det går nog hyfsat bra för dem också. Oavsett så är ju båda väldigt unga kvinnor som klarar sig himla bra i livet rent generellt. Och hade det gått dåligt för någon av dem så är det väl ännu elakare att sitta och klanka ner på dem. Hjälp de som har det svårt och heja på de som lyckas. Hur svårt är det?

   7. Laura varför dra in Kenza? Hon har inget med detta att göra. Du låter minst lika bitter och avundsjuk själv om vi nu måste kalla alla de som inte håller med isabella eller liknande om allt vilket jag inte förstår men det är ju en annan femma.

  1. Hennes man är något vi kan drömma om? Du behagar skämta va? Utan o skriva något elakt om Odd, men tro mig han är ingen drömman för min del iaf. Herrejösses…

  2. Ja! Hon är en förebild! Jag brukar alltid tänka på henne på jobbet när det känns tungt! Jobba, kämpa och ströva efter den drömmen jag har:-) har sett henne svischa förbi med den vita fina bilen, såååå grym tjej!

  3. Isabella är bara mäktig och framgångsrik i Aftonbladet och Expressen och då på nöjessidorna.
   De företag hon är involverad i är småpotatis med omsättning i klass med en kiosk eller kvartersbutik i bästa fall.

   1. inte alls. menar du att 30 miljoner är småpotatis och hennes miljonkontrakt med united influencers småpotatis??? kallar du hennes nya porsche en småpotatis??? jag beundrar henne verkligen hur man så ung kan lyckas med allt detta plus 2 småbarn och framgångsrika företag! du är verkligen min största förebild

   2. En hyfsat stor Ica Supermarket omsätter 200-250 milj kr/år. Och ger jobb åt 50-100 anställda på årsbasis.
    En bra kvartersbutik omsätter 20-30 milj kr/år. Isabella har talat om 35 milj kr i årsomsättning för Flattered, LCC och Löwengrip Invest men det är prognoser och ännu inte siffror enl offentliga bokslut.
    Jag vill inte nedvärdera vad Isabella och Pingis gör men det gäller att förstå att allt är relativt.

   1. Ja, fast snygga kontorskläder fungerar ju även till events.
    Absolut inte vad man drar på sig som ordinär konsertbesökare men nu verkar ju Bella ha vart på ngt VIP event så om det är mer arbete än fest fungerar det med kontorskläder istället för fest eller partykläder.

  1. Hon såg ändå ganska uppklädd ut för en konsert :p Långt ifrån alla klär upp sig när dem ska på konsert liksom. Vad menar du att hon skulle ha istället, en galablåsa? :p

 4. Blondinbella och Ida på Rapunzel har ju gemensamt investerat i ett klädmärke.
  Tycker att BB är fin, men ser ut att vara närmare 35 än 25..
  Min åsikt, inget näthat!

   1. Hon får väl för farao ha sin åsikt om hur Isabella ser ut! Är det en lag på att alla bara måste OOOa och AAAAa över Isabella vad hon än gör och hur hon än klär sig? Ni Bellafans är ju totalt hjärntvättade i er idoldyrkan…….

   2. M: Jag tycker det är respektlöst att uttrycka sig så och då får väl jag uttrycka den åsikten eller?
    Jag tycker inte man på nätet ska skriva saker man inte skulle säga om man stod face to face med personen, och jag tror inte Ewa skulle säga så till varken BB eller ngn annan IRL- skulle du det?
    Varför är det tillåtet bara för att det är på nätet?!

  1. Vad är det för fel på siffran 35, Ewa? Att den inte finns med i kalendern förutom angiven vecka? Är 35 avundsjuk på 25? Eller vad är det för fel med 35 egentligen?

  2. Respektlös är du Ewa , så säger man väl bara inte ? Har man inget trevligt att säga kan man vara tyst istället och hålla det inom sig.

  3. Jo Ewa, faktiskt så är det så att när folk som du helt oprovocerat tycker det är ok och känner sig tvingade att säga något negativt om en bild, så då blir det näthat. Ingen har frågat vad du tycker om hennes kläder, och har du då inget snällt att säga, så kan du väl bara låta bli att skriva något? Eller känns det svårt för dig att hälla inne med det negativa? I såna fall, varför?
   Och nej, du har ingen rättighet att skriva vad du tycker på någons blogg.

 5. Läste en artikel i connoisseur om Bella.. Hamnar man i den tidningen så är man antigen framgångsrik företagare, näringslivsprofil eller så är det engagerade personer med speciella livsöden. Det är inte för intet att Bella hamnar i en sån exklusiv tidning 🙂 smart tjej med skin på näsan och känsla för affärer!

  1. Magasin Connoisseur är en rent kommersiell produkt med köpta artiklar och annonser för klockor och bilar som kostar som villor. Den delas ut gratis till mottagare som har inkomst över visst belopp – tror det är 1,5 milj kr/år.
   Jag skulle inte dra några större växlar på vad som skrivs i den tidningen. Betalar man så får man in en artikel.

 6. Elegant! Tajta kläder och den här längden (pennkjol)passar dig perfekt.
  Odd måste vara stolt att han har en elegant ,vacker kvinna(tjej) till fru:)

 7. Ni har fått jättefin hem!
  Måste bara fråga var har du köpt din fina bruna/beiga matta som du har i köket där ni står och lagar mat?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..