ANNONS

Två nya kompisar

/

God morgon! Ungarna har fortsatt att vakna vid åtta på morgonen, snacka om chocken vi kommer att få när dom väcker oss halv sex när vardagen är tillbaka. Å andra sidan kommer inte Odd och jag gå och lägga oss vid tolv då. Men det är mysigt med semestertider, Odd och jag ligger och pratar länge. En stor skillnad är att vi faktiskt delar soffa på kvällarna. I vanliga fall ligger vi i olika, oftast för att vi är trötta efter intensiva dagar med jobb men nu med lugnare tempo så vill vi vara nära och gosa när barnen har somnat. Heja!

Isabella Löwengrip bilbild

Nu blir det några ärenden med familjen innan jag ska iväg till Rapunzel of Sweden och möta upp 15 tjejer för att göra ordning oss inför Beyonce, så himla kul! Dagen till ära har jag fått två jättefinnar som värker på läppen och på hakan, det är menstider. Kämpar med att inte klämma. Om det är något jag har lärt mig efter år med akne är det att inte ta på dom. Aldrig pilla. Speciellt inte om man ska sminka sig senare. Ett annat issue är att min klänning för kvällen vit. Känns lite risky. Får se om jag byter in i det sista 🙂

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00