ANNONS

Tuff förmiddag

/

Imorse var Gillis och jag iväg till Klippoteket på ön där Gillis skulle klippa sig. Sist blev halva håret klippt och efter det har jag klippt hemma. Han hatar att klippa håret. Men hans hår växer snabbt och vi har fått klippa var tredje månad sedan han var åtta månader. Idag hade jag peppat honom och stålsatt mitt psyke. Vi laddade upp med Bamse-tuggummi och Spiderman-klipp på youtube. Det blev en hel del skrik och gråt men tillslut gick det medan han satt i mitt knä. Frisyren blev ändå bättre än den jag klippte själv, puh!

tuff förmiddag

Linne från Gina Tricot, byxor NA-KD (adlink)

I eftermiddag ska vi ut med Sheila och Rasmus båt och bada och sedan ska vi lägga till på en restaurang och äta middag. Himla mysigt. Jag insåg det att när Sheila skulle boka bord så fick hon ju boka för åtta personer. När blev vi så många? Fyra vuxna och fyra barn! 🙂

86
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00