Tuff förmiddag

Imorse var Gillis och jag iväg till Klippoteket på ön där Gillis skulle klippa sig. Sist blev halva håret klippt och efter det har jag klippt hemma. Han hatar att klippa håret. Men hans hår växer snabbt och vi har fått klippa var tredje månad sedan han var åtta månader. Idag hade jag peppat honom och stålsatt mitt psyke. Vi laddade upp med Bamse-tuggummi och Spiderman-klipp på youtube. Det blev en hel del skrik och gråt men tillslut gick det medan han satt i mitt knä. Frisyren blev ändå bättre än den jag klippte själv, puh!

tuff förmiddag

Linne från Gina Tricot, byxor NA-KD (adlink)

I eftermiddag ska vi ut med Sheila och Rasmus båt och bada och sedan ska vi lägga till på en restaurang och äta middag. Himla mysigt. Jag insåg det att när Sheila skulle boka bord så fick hon ju boka för åtta personer. När blev vi så många? Fyra vuxna och fyra barn! 🙂

 1. Frida skriver:

  Riktigt snygg bild av dig Bella, och fantastisk sommaroutfit!

 2. Så fin du var i de rosa byxorna! Passade dig perfekt 🙂

 3. Vi klippte våra grabbar igår (2 och 4). Ute på gräsmattan och deras pappa satt och berättade en historia om vad som hände med deras avklippta hår, vart det flög och vilka fåglar som byggde bo med det etc. Det gick bra! De sitter ju inte perfekt stilla, men det gör de ju inte hos frisören heller.

 4. Emi skriver:

  Försök klippa Gillis tillsammans med Odd, killar är mer bestämda:)
  Små pojkar brukar göra som pappa gör:)

  1. Erika skriver:

   ??? Killar är mer bestämda??? Det var det konstigaste jag hört! Jag är den mer dominanta i vår familj och de flesta av mina kvinnliga vänner är likadana. Inte onaturligt eller onormalt enligt mig. Det är väl väldigt olika o inte generellt för något kön vän som e mer bestämd?

   1. Erika skriver:

    Ursäkta stavningen. iPhone auto correct.

 5. Undrar var kommer avlastningsbordet ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..