ANNONS

En dag i Mälaren

/

Idag så blev vi upphämtade av Sheila och Rasmus vid Norrmälarstrand och åkte sedan ut med deras båt för att bada direkt från båten och fika. Det var otroligt varmt i vattnet och barnen badade med flytvästar på, det tyckte dom var kul. Efteråt så väntade middag på Pontonen, riktigt lyckad eftermiddag och kväll! Om sex veckor gifter sig våra vänner, wow.

Isabella Löwengrip en dag på mälaren

Sally, Ian, Aline och Gillis väntar på att få kliva ombord på Flipper’n. När vi någon gång köper en båt i framtiden så ska det vara en sådan. Helt perfekt.

Isabella Löwengrip båtliv

Rasmus och jag med världens godaste bulle. Vi köpte en kanellängd (krans?!) från café Princess på Lidingö och bullarna var fyllda med blåbärssylt. Såå gott!
Isabella Löwengrip barn och båt

Tuff båttjej

Isabella Löwengrip och sheila

Bad Odd ta en bild på Sheila och mig innan vi dök i och direkt när vi fick se bilden utbrast vi ”Vad fina vi är!”. Det är befriande med vänner som har samma syn på att man ska vara snäll mot sig själv och aldrig komma med nedvärderande kommentarer om hur man är eller ser ut. Istället alltid ge sig själv kärlek och pepp.

98
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00