En dag i Mälaren

Idag så blev vi upphämtade av Sheila och Rasmus vid Norrmälarstrand och åkte sedan ut med deras båt för att bada direkt från båten och fika. Det var otroligt varmt i vattnet och barnen badade med flytvästar på, det tyckte dom var kul. Efteråt så väntade middag på Pontonen, riktigt lyckad eftermiddag och kväll! Om sex veckor gifter sig våra vänner, wow.

Isabella Löwengrip en dag på mälaren

Sally, Ian, Aline och Gillis väntar på att få kliva ombord på Flipper’n. När vi någon gång köper en båt i framtiden så ska det vara en sådan. Helt perfekt.

Isabella Löwengrip båtliv

Rasmus och jag med världens godaste bulle. Vi köpte en kanellängd (krans?!) från café Princess på Lidingö och bullarna var fyllda med blåbärssylt. Såå gott!
Isabella Löwengrip barn och båt

Tuff båttjej

Isabella Löwengrip och sheila

Bad Odd ta en bild på Sheila och mig innan vi dök i och direkt när vi fick se bilden utbrast vi ”Vad fina vi är!”. Det är befriande med vänner som har samma syn på att man ska vara snäll mot sig själv och aldrig komma med nedvärderande kommentarer om hur man är eller ser ut. Istället alltid ge sig själv kärlek och pepp.

 1. frida skriver:

  Du ser så jäkla snygg ut i kroppen, och det efter två barn! Min första är 8 veckor idag och måste säga att vikten ändå försvann förvånandsvärt snabbt efter förlossningen, dock sitter väl kilona på lite andra ställen 🙂 Fråga: hur lång tid tog det innan den nsygga randen på magen bleknade bort för dig?

 2. Jenny skriver:

  ni strålar ikapp med solen! superfina!

 3. har odd gått upp i vikt? jag menar VERKLIGEN inget illa, jag tänker bara på när jag själv gick upp 14 kilo på ett år och min man rasade i vikt, jag tyckte bara det var lustigt – det blev som en motreaktion på min viktuppgång? och du har ju gått ner i vikt nu medan odd verkar ha gått upp? det är ingen kritik, så är det ju i alla förhållanden fram å tillbaka ibland väger man fem kilo mer ibland mindre.. men bara intressant och undrar om det finns ngn koppling..? att när ena parten i familjen är aktiv och tränar så backar den andra och vice versa under perioder? äsch jag vet inte.. ni ser båda lyckliga och hälsosamma ut , det är det viktigaste! kram!

  1. m skriver:

   ”om det finns någon koppling”????
   Hur tänkte du där?
   Att Odd äter upp all mat, så Isabella svälter, eller…???
   Sjukt fånigt och ouppfostrat

 4. F skriver:

  Sen är det väl rätt enkelt att säga ”va fina vi är” när ni båda två är smala och har såpass små/normala bröst att ni kan ha enkla bikiniöverdelar som inte behöver mkt stöd osv?

  Skönt att ni har ”accepterat” era helt normala, smala kroppar. Jag väger över 100kg och kämpar med min kroppsbild varje dag, speciellt under sommaren. Jag har inte velat vara med på samma bild som ni nyss tog – och jag hade inte sagt ”va fin jag är”.

  Men väger man 50-70 kg, har så pass platt mage när man står upp att inga bilringar syns och kan ha små bikiniöverdelar så har jag lite svårt att fatta det *otroliga* med att vara nöjd på bild?

  1. L skriver:

   Svårt att förstå kanske men alla människor har komplex över något. Ens självbild, hur man ser på sin egen kropp, stämmer sällan överens med verkligheten och den mest vältränade människa kan säkert hitta något att skämmas över! Och ska man inte få säga att man själv är fin oavsett kroppsform så vore ju världen åt helvete, eller? Du ser Bellas kropp på ditt sett och en annan ser det på ett annat och en tredje på ett tredje sätt. Viktigast är hur man själv ser på sin kropp. ”Det är inte svårt att säga att man är fin om man är smal!!” – nej kanske inte av just den anledningen, men det kanske finns 1000 andra anledningar som gör att man inte gillar sin kropp och det är få förunnat att se en bild på sig själv och acceptera den – oavsett vikt.

   Jag hoppas att du når dina mål, vilka det nu må vara. Men jag hoppas också att du inte jobbar ihjäl dig, för alla kroppar är vackra och alla kroppar förtjänar att vara älskade och att lyftas fram. Att världen ser ut på ett sätt betyder inte att vi inte kan arbeta för ett annat! Både normsmala och över/under det ”sträcket” ska våga tycka om sina kroppar utan hat. Kika in på instagramkontot somligafetakvinnor – där får man viktig insikt kring kropp oavsett vikt.

 5. L skriver:

  Kan inte alla bara hålla käften och inse att en kropp är en kropp. Vacker oavsett form och ingen annans business än kroppsägarens själv! Vill kroppsägaren lägga upp en bild på sin kropp så gör denne det och inget mer med det! Att spekulera i andras vikt och utseende är det äckligaste beteende som finns. Gå och kika på era egna valkar och kommentera dem istället om det är så satans viktigt! Det är NI som får människor att må dåligt och hålla käften om det – det är viktigt att älska sin kropp oavsett form och man inte skammas för det oavsett om man är smal eller tjock! Hatar vårt samhälle idag – en tjock får inte tycka att att hen är fin för hen ”ÄR JU TJOCK OCH DET ÄR DÅÅÅÅÅÅLIGT!!!” och en smal får inte säga att man gillar sin kropp för då är man smaklös och skrytsam och bör hålla käften om att man är glad ”för det är man fan bara för att man INTE ÄR TJOCK!” Idioter….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..