Världens bästa Odd

Vi har haft en riktig matdag idag. Eller Odd har lagat och jag har provsmakat. Det är nämligen så att när Odd är ledig och har oplanerade dagar, då vill han freestyla i köket. Inte mig emot precis. Dessutom har jag haft en fruktansvärd mensvärk så en stund på dagen blev jag soffliggandes i väntan på att värktabletten skulle kicka in… Men med egengjord vaniljkräm som jag åt varm ur en skål, det var inte direkt synd om mig.

Isabella Löwengrip världens bästa odd

En bricka full av godsaker…

Isabella Löwengrip provbak inför kräftskiva

Vi har en kräftskiva i augusti och Odd testade att göra flera sorters Västerbottenspajer. Sedan gjorde han olika typer av efterrätter, bland annat en rabarberkompott gjord från grunden, med egna kaksmulor och vaniljkräm. Samt en rabarber och jordgubbstartar med dulce the leche/kondenserad mjölk. Ljuvligt! Vi var väldigt eniga kring vad som skulle lagas till kräftskivan. Nu ska jag fortsätta komma ikapp med tvätten, ha söndagsspa i badrummet (har inte noppat ögonbrynen på veckor) samt börja på en ny bok.

  1. elin skriver:

    SLUTA HATA PÅ BELLA. Kom igen, hon är en grym kvinna som har växt så sjukt mycket de senaste åren. Hon är en förebild för alla unga kvinnor! Odd – good for you, jag gillar också att laga mat och ge till mina älskebitar. KRAM till er

  2. Julia skriver:

    Jissies så mumsigt det såg ut!! <3

  3. Åhh så gott Härligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..