ANNONS

Världens bästa Odd

/

Vi har haft en riktig matdag idag. Eller Odd har lagat och jag har provsmakat. Det är nämligen så att när Odd är ledig och har oplanerade dagar, då vill han freestyla i köket. Inte mig emot precis. Dessutom har jag haft en fruktansvärd mensvärk så en stund på dagen blev jag soffliggandes i väntan på att värktabletten skulle kicka in… Men med egengjord vaniljkräm som jag åt varm ur en skål, det var inte direkt synd om mig.

Isabella Löwengrip världens bästa odd

En bricka full av godsaker…

Isabella Löwengrip provbak inför kräftskiva

Vi har en kräftskiva i augusti och Odd testade att göra flera sorters Västerbottenspajer. Sedan gjorde han olika typer av efterrätter, bland annat en rabarberkompott gjord från grunden, med egna kaksmulor och vaniljkräm. Samt en rabarber och jordgubbstartar med dulce the leche/kondenserad mjölk. Ljuvligt! Vi var väldigt eniga kring vad som skulle lagas till kräftskivan. Nu ska jag fortsätta komma ikapp med tvätten, ha söndagsspa i badrummet (har inte noppat ögonbrynen på veckor) samt börja på en ny bok.

77
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00