En sväng i stan 

Vi åkte in till stan idag för några ärenden. Gillis ville ha en dusch-skärm (keps?) så att han inte får vattnen i ögonen när han duschar och så ville vi reka lite inför en stor kräftskiva vi ska ha om tre veckor. Vi passade på att fika också på wienerkonditoriet med danska wienerbröd, mumsigt.

Isabella Löwengrip en sväng i stan

Det var härligt att få lite stadspuls.

Isabella Löwengrip köra bil

…. Och det var ännu härligare att få köra Sky!

 1. Kanske Gillis kan ha simglasögon i duschen om han vill undvika att få vatten i ögonen? Odd bör ha sådana sedan hans karriär som simmare.
  Min son använde simglasögon när han var med och skalade lök vill jag minnas. Bör alltså fungera i duschen också.

 2. Waa!
  You made my day typ!
  En skärmkeps till duschen har jag aldrig tänkt på. Krigar med sonen varenda gång han ska tvätta håret!

   1. Det tror jag att alla normalbegåvade personer inser ganska lätt… men om man gör reklam kan man ju i alla fall göra det snyggt…

 3. GG-78 D måste vara färgblind!! Och vilken kommentar……… Skärp dig och slang den där avundsjukan på soptippen! 🙂 Du är fantastisk Isabella!!! 🙂

 4. Isabella…..trots att jag är en bit över 40 finner jag din blogg otroligt trevlig och tycker att du trots din ringa ålder har huvudet på skaftKan bara gratulera dig till den framgång du skapat för dig själv och din familj. Inte många i din ålder som har ditt driv. Min fråga till dig är vad du rekommenderar från LCC: s sortiment för behandling av acne och fet hy. Har en 17 årig tjej hemma som måste äta tetracykliner för sin acne emellanåt, skulle vara skönt om hon slapp detta.

  1. Jag har tidigare haft acne och måste tipsa dig om Babor, det överlägset bästa som finns på marknaden idag. På Seth & Sally är det 20% på produkterna just nu.
   Det kan kännas konstigt att tvätta med oljebaserad tvätt men det hjälper verkligen! Hon ska ha en HY-ÖL tvätt och en tvätt anpassad efter hudtyp, sedan ett ansiktsvatten och en dag/nattkräm alternativt en 24h kräm. Lycka till! Jag vet hur jobbigt det känns att ha acne.

  2. R-M

   Jag rekommenderar att din dotter går i på skincity.se och gör ett hudvårdstest. Det är helt gratis och man får hjälp av duktiga utbildade hudvårdsspecialister/dermatologer.

 5. Modern/fin skjortklänning med …välstruken ;);)
  Om man hänger kläder på klädhängare i trädgården direkt efter när man tar ut från tvättmaskinen, slipper man stryka;)

  1. Man slipper stryka ändå faktiskt. Det är verkligen ett litet, litet bekymmer som man inte behöver bry sig om alls. Skadar inte någon.

 6. Erkänn att ni åkte in till stan bara för att du skulle få kunna skryta om Sky igen… pinsamt är vad det är

  1. Haha ja du.. om det är så, att det var därför dom åkte till stan, så förstår jag dom. Det får jag säga. Det är ganska roligt när små töntar som du kryper fram och visar sina missunsamma ansikten.

 7. Vart i stan åker ni för shopping när barnen är med? Vi bor i en förort söder om Sthlm och jag tycker att det känns bökigt att gå i affärer i city med barnen. Även om utbudet är så mycket roligare där 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..