ANNONS

Vår lilla trädgård

/

Det var härligt att komma hem. Det första jag gjorde var att slänga in en tvätt i maskinen och sedan satte jag mig på kökstrappan och njöt av omgivningen och solljuset. Gillis och Sally åt svarta vinbär och Odd plockade några mörkröda körsbär till mig. Utsökta. Efter middagen hängde vi ute på tomten och bara grejade, Odd vattnade och jag spelade fotboll med Gillis. Sedan letade vi sniglar och därefter testade ett riktigt surt äpple. Det dröjer nog innan dom är klara.

Isabella Löwengrip rosor i trädgården

Imorgon ska jag plocka rosor och sätta i en vas här inne. Coot med egna blommor tycker jag. Nu ska jag lägga mig och läsa, började med Min Europeiska familj igår jag kunde inte sluta läsa (!). Den påminner lite om Bea Uusmas bok Expeditionen och som jag älskade den. Förresten, jag var ju med i ReVärvet tidigare, det kom ut idag. Dock kostar avsnittet tydligen, men vill ni lyssna så hittar ni det här.

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00