ANNONS

Hej Sverige!

/

Jag bestämde mig för att vara lite otrogen mot Löwengrip Care & Color när jag såg Jo Malone på Mallis flygplats. Det blev matchade handtvål och handbalm till husets alla handfat samt doftljus. Om LCC någon gång öppnar egen butik så kommer jag hämta inspiration från Jo Malone. Dom är så duktiga på att paketera allt vackert. Fina boxar, papper och påsar. Dock vet jag vad varenda extragrej kostar i produktion och i nuläget lägger vi alla pengar på produkternas innehåll och enklare förpackningar. Vi tittar också på refill-möjlighet. Kanske inte så lyxigt men mer miljövänligt. All vår plast återvinns såklart redan idag.

Isabella Löwengrip jo malone

Isabella Löwengrip på väg hem

Åkte hem i samma klänning som jag flög dit med, en från Filippa K (adlink). Den var bara lite fläckig så den fick duga. Nu blir det hemåt!

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00