Hej Sverige!

Jag bestämde mig för att vara lite otrogen mot Löwengrip Care & Color när jag såg Jo Malone på Mallis flygplats. Det blev matchade handtvål och handbalm till husets alla handfat samt doftljus. Om LCC någon gång öppnar egen butik så kommer jag hämta inspiration från Jo Malone. Dom är så duktiga på att paketera allt vackert. Fina boxar, papper och påsar. Dock vet jag vad varenda extragrej kostar i produktion och i nuläget lägger vi alla pengar på produkternas innehåll och enklare förpackningar. Vi tittar också på refill-möjlighet. Kanske inte så lyxigt men mer miljövänligt. All vår plast återvinns såklart redan idag.

Isabella Löwengrip jo malone

Isabella Löwengrip på väg hem

Åkte hem i samma klänning som jag flög dit med, en från Filippa K (adlink). Den var bara lite fläckig så den fick duga. Nu blir det hemåt!

 1. Tycker ni gjorde helt rätt som lämnade Sverige för en veckas umgänge och skapa barndomsminnen med barnen. På resa blir det ju att man umgås mer 24/7 hela familjen.

  Visste du att man bara har 960 månader på sig att njuta av livet, och det är från att man föds, så de flesta av oss har betydligt färre månader kvar. Redan när du går ut gymnasiet har du spenderat över 90% av den tid du totalt i livet tillbringar med dina föräldrar. Därmed även den tid du själv umgås med dina barn. Värt att tänka på och vill du veta mer har vi skrivit om det här:
  http://minimalisterna.se/dina-960-manader-i-livet/

 2. Nya designen är jobbig att läsa, åtminstone på mobilen. Det blir ansträngande så jag klickar mig inte in lika ofta längre, trots att innehållet är lika bra som vanligt.

 3. Vackra du!
  Kul att ni fick en fin semester!
  Och att ni kan ge era barn fina minnen.
  Dem som säger att barn är för små och inte minns. Har fel.
  Första gången vi reste med vår förstfödde var han 2 år.
  Idag är han 7 år och kommer ihåg!
  Helt otroligt. Så njut av era resor.
  Klänningen är så snygg . Som vanligt passar du jätte bra i klänningar.

 4. Hej! Jag undrar om det är svårt att göra miljömärkta hår och hudprodukter och om ni kommer att arbeta för att nå detta?
  Tack för en bra blogg!

 5. ”All vår plast återvinns såklart redan idag”
  Vilken plast?
  Menar du vad konsumenten gör med förpackningen?

 6. ”Kanske inte så lyxigt men mer miljövänligt” – Tror inte att miljövänlighet har spelat någon roll i detta beslut, snarare att det är billigare att slippa alla små detaljer. Tyvärr har man inte sett än att miljötänket skulle genomsyra LCC.

  ”All vår plast återvinns såklart redan idag” – Vilken plast menar du? Förpackningar? Och vad händer med allt schampo etc som hamnar i avloppet? Deg kan man tyvärr ej få bort ur vattnet.

 7. Å vad bra med miljötänket! Jag köper hellre produkter med refill-möjlighet än de med extra kartonger runt som man ändå slänger direkt. Visst är det väldigt fint med miljötänket kommer att vinna i längden. De överflödiga förpackningarna är förlegade! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..