Hej Sverige!

Jag bestämde mig för att vara lite otrogen mot Löwengrip Care & Color när jag såg Jo Malone på Mallis flygplats. Det blev matchade handtvål och handbalm till husets alla handfat samt doftljus. Om LCC någon gång öppnar egen butik så kommer jag hämta inspiration från Jo Malone. Dom är så duktiga på att paketera allt vackert. Fina boxar, papper och påsar. Dock vet jag vad varenda extragrej kostar i produktion och i nuläget lägger vi alla pengar på produkternas innehåll och enklare förpackningar. Vi tittar också på refill-möjlighet. Kanske inte så lyxigt men mer miljövänligt. All vår plast återvinns såklart redan idag.

Isabella Löwengrip jo malone

Isabella Löwengrip på väg hem

Åkte hem i samma klänning som jag flög dit med, en från Filippa K (adlink). Den var bara lite fläckig så den fick duga. Nu blir det hemåt!

 1. Å vad bra med miljötänket! Jag köper hellre produkter med refill-möjlighet än de med extra kartonger runt som man ändå slänger direkt. Visst är det väldigt fint med miljötänket kommer att vinna i längden. De överflödiga förpackningarna är förlegade! 🙂

 2. Såå snygg klänning!! Det klär dig verkligen

 3. Lana skriver:

  ”Kanske inte så lyxigt men mer miljövänligt” – Tror inte att miljövänlighet har spelat någon roll i detta beslut, snarare att det är billigare att slippa alla små detaljer. Tyvärr har man inte sett än att miljötänket skulle genomsyra LCC.

  ”All vår plast återvinns såklart redan idag” – Vilken plast menar du? Förpackningar? Och vad händer med allt schampo etc som hamnar i avloppet? Deg kan man tyvärr ej få bort ur vattnet.

 4. Alltså så himla fräsch! Vilken härlig sommarlook. Måste varit fantastiskt att bara åka iväg spontant som ni gjorde. Ni ser ut att ha haft det underbart.

 5. Greta skriver:

  ”All vår plast återvinns såklart redan idag”
  Vilken plast?
  Menar du vad konsumenten gör med förpackningen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..