LEKSTUGA DELUXE

Åh vad kul det var att få träffa barnen, dom sprang fram till oss när vi hoppade ur taxin och sken upp i hela ansiktet. Vi har inte pratat alls under helgen. Tänkte att det var bäst så känslomässigt för deras del. Det hade gått otroligt bra och när jag såg lekhuset som mamma och Christopher hade ordnat med i fredags så förstod jag att det inte gick någon nöd på barnen för fem öre: 

Isabella Löwengrip lekstuga delux

Snacka om idyll! En lekstuga som är så identisk med det stora huset att Lektema (adlink) som säljer dessa faktiskt skulle döpa modellen till ”Saltängen”. Christopher hade fått upp allt och mamma hade pyntat med blommor och gjort fint. Känner jag henne rätt så kommer lekstugas inredas in i det sista!

Isabella Löwengrip sandlåda

Christopher hade också byggt en sandlåda till Gillis och Sally. Väldigt fint gjort av honom.

Isabella Löwengrip nya lekstugan

Här ska det byggas en liten affär-öppning

Isabella Löwengrip sally lekstuga
Isabella Löwengrip sally öppnar lekstugan

Så fint. Vi hade gärna haft lekhuset på vår tomt men vi har inte den ytan men det har mamma som bor på en stor gård så det blev helt perfekt! Hur som helst, kidsen har haft en toppenhelg hos mormor, plastmorfar och moster. Nu väntar tre veckor semester till med hela familjen. Sommaren kunde inte ha börjat bättre 🙂

 1. Oj wow! Så fint ! Äntligen kallar du det för ”lekstuga” och inte ”lekhus” …om man nu ska hänga upp sej på småsaker . Ha en skön fortsättning på semestern!

  1. Och jag stavar det ”säger” eftersom det är så det heter på svenska. Mycket trevligare att stava rätt.

 2. Vad skönt att ni unnar er vuxentid tillsammans. Då blir det så himla härligt att ses igen – hela familjen. Många glömmer bort att det är viktigt att vara ett par då och då också och inte ”bara” föräldrar. Ha en underbar semester!! kram

  1. Är väl inte så farligt egentligen. Får ju ge mellan tre och fem tusen för en begagnad, betydligt mindre i ganska dåligt skick på de flesta ställen.

   1. Ursäkta mig sitter ni på fullaste allvar och googlar vad lekstugan kostar???????
    Man tror inte att det är sant..

   2. Eeehhh…ja Ni går in och kollar vad den kostar. Det var liksom det jag fastnade på
    Och kom inte o säg att det är för du tänkte köpa, för då hade du redan haft koll.
    Så tröttsamt med alla som kollar pris och lägger en gnällig kommentar om hur mycket det kostar

  2. ” En lekstuga som är så identisk med det stora huset att Lektema (adlink) som säljer dessa faktiskt skulle döpa modellen till “Saltängen””

   Fast jag tror inte att de behövt betala något för den, eller kan Lektema döpa den efter mitt ställe också?

   1. Tror samma som dig – de som har pengar får det mesta gratis och de som inga pengar har får kämpa tills de bränner ut sig. Toppen, men lyx med gratis lekhus ju 🙂

 3. Men lägg av vilken vacker lekstuga!!! . Den hade man ju själv velat haft när man var barn . Eller ja, jag kan nog gå crazy i den nu också, haha!

  1. Vi brukar säga porslin ist för plast, för porslin ska man vara rädd om och behandla varsamt☺️ sen så säger jag kärmor ist för svärmor också, men det är kanske för att jag tycker om min svärmor så mycket!

 4. Oj så fint. Vilken underbar barndom ni ger era barn. Och jag menar inte materiellt utan kärlek, omtanke, tid, visdom och ännu mera kärlek.
  Men plast är inte bra för miljön. Bonus är det.

 5. Vilken fin liten lekstuga. Och vilka snälla mormor och morfar. Det var ingen billig present. Men helt klart värt att skapa en så fin miljö för barnbarnen om man har råd och möjlighet. Man vill ju ha dit barnbarnen ofta 😀

  1. Detta är ju ett reklaminlägg helt uppenbart även om det inte framgår. Det var samma sak med bilbarnstolarna.
   Lekstugan har naturligtvis Lektema ställt dit utan kostnad eftersom de räknar med att sälja lekstugor efter denna reklam. Räcker med ett par lekstugor till betalande kunder så går affären ihop.
   Synd bara att Gillis och Sally inte har lekstugan på närmare håll så de kan få glädje av den varje dag.

 6. Jättemysig lekstuga! Och härligt att ni unnar er tid bara du och Odd! Men nästa gång ni är iväg skulle jag ändå tipsa om att ni hör av er till barnen…helst via videosamtal. Även om barnen ev blir ledsna vid samtal är det bättre än att ni bara ”försvinner”. Idag är vi människor så rädda för känslor…det är okej att barnen har känslor…både många och starka. Ur ett psykologiskt perspektiv är det viktigare att ni visar barnen att ni fortfarande finns kvar. Även om de garanterat har det bra där dom är så kan ingen ersätta mamma eller pappa! Mvh /barnpsykologen 🙂

  1. Vem har pratat om att något ska ersätta mamma och pappa?
   Barnen vet att dom ska vara hos mormor några dagar sen kommer m o p och hämtar
   Barn fattar det
   Riktigt korkat ”barnpsykologen”

 7. Såå fantastiskt snällt av din mamma och styvpappa att skaffa och bygga upp denna superfina lekstuga. Jättestor cred till dem för det!!!
  Har aldrig sett en så ”tjusig” och aldrig heller sett en ”2 vånings” lekstuga, ser ju ut som ett riktigt hus.

  Kan tänka mig att barnen måste vara överlyckliga. Och så den fina sandlådan därtill.
  Barnen vill nog att ni åker bort snart igen så att dom får bo hos mormor och ”morfar” och leka i den fina lekstugan.

  Härlig weekend resa ni gjorde. Skönt för er att få en weekend på tu man hand, och dessutom resa utomlands. Då känner man sig ju ledig ”på riktigt”.

  1. Stugan har nog inte mormor o morfar fixat utan den har Bella fått gratis som allting annat.
   Lektema har säkert också byggt upp den gratis,
   allt för reklamen de får och alla som klickar på länken.

   1. Ja Anna, det kan mycket möjligt vara så. Men vad gör det?! Jag hade också tagit emot huset om jag blev erbjuden ett, gissar på att du hade gjort samma sak?

 8. Wow vilken fin lekstuga! Fantastisk!
  Så härligt att dina föräldrar tycker om att umgås med dina barn, guld värt!❤️

 9. Väldigt fin lekstuga! Växte själv upp med en lekstuga på tomten, kommer ihåg att man sov över i den till och med tillsammans med syskon eller en kompis. 😀 Där kommer säkert barnbarnen ha det fint i många somrar!

  1. @Maja Va?
   Vad vet du om det? Du tror du vet det, för att hon bara har skrivit om det ett par gånger?
   Då ska jag berätta en hemlis för dig. Det händer saker som man inte skriver om i bloggen.
   Det hade du ingen aning om va?

 10. Isabella jag undrar varför det stått (adlink) efter varje länk du länkar, är det för att visa att det är en länk eller är det något knas?

  1. Det är för att marknadsföringslagen kräver att man märker ut när det är en sponsrad länk. Det har kommit tydliga riktlinjer för hur man som bloggare måste märka ut vad som är betalt/sponsrat. Hon följer helt enkelt bara lagar, regler och riktlinjer. 🙂

   1. Är hela inlägget att an se som reklam ska dock hela inlägget märkas ut som reklam/sponsrat/betalt inlägg och inte enbart länkarna.
    I detta fall hade det varit på sin plats att hela inlägget märktes ut som reklam och inte enbart länken till Lektema.
    Isabella vill få läsaren att tro att hon köpt lekstugan och bara anger en länk ”därför att läsarna annars frågar” men hela inlägget ger faktiskt intrycket av att vara sponsrat (i synnerhet som vi redan vet att hon har samarbete just med Lektema och tidigare gjort reklam för bilbarnstolar t ex).

 11. TRIST LÄSA NEGATIVA KOMMENTARER OM SPONSRADE SPRODUKTER OSV
  Såå trist att ideligen läsa diverse negativa kommentarer som ”tar för givet”, att Isabella får ALLT gratis. Isabella har säkerligen råd att köpa det hon önskar.

  Sedan kan det ju även hända att företag ger Isabella (och andra bloggare) olika produkter/tjänster gratis för att testa (och visa upp i bloggen), eller så ger de rabatt på någon produkt/tjänst till Isabella, och ev. även till Isabellas bloggläsare.
  Men då tycker jag det verkar som om Isabella är väldigt noga med att skriva ut Adlink eller något om att det är ett sponsrat inlägg. Isabella har ju dessutom för ett tag sedan förklarat en hel del om detta i sin blogg.

  Isabella driver företag. Bloggen är en del av hennes inkomst. Sponsrade inlägg, att visa upp en del varor/tjänster och informera om sponsring, är därför en del av Isabellas jobb.
  Att fota, lägga upp bilder, uppdatera en blogg tar en tid och energi.
  En del bloggare har sina bloggar som enda inkomstkälla, andra som en sidoinkomst, andra har ingen förtjänst alls på sina bloggar, men bloggar ändå.

  Alltså, RESPEKT ÅT BLOGGARE och YOUTUBARE för all tid de lägger ner på sina bloggar, youtube etc., oavsett om de bloggar/filmar och har reklamintäkter, eller bloggar utan att tjäna pengar.

  Kunde inte dessa som ständigt klagar över reklam, gratisprodukter, sponsrade produkter och tjänster, om att inte resa med flygplan, inte äta kött osv. ha några egna eller dedikerade bloggar, där dom kunde få leva ut alla sina klagomål och peppa varandra???
  TYP KLAGOBLOGGAR, INTE RESA MED FLYG BLOGGAR, INTE ÄTA KÖTT BLOGGAR OSV…

  KLAGA, KLAGA, KLAGA OCH VARA NÖJDA OCH HAPPY ÖVER ATT DE SKRIVIT ÄNNU ETT KLAGOINLÄGG.
  Synd bara att ”klagomuren” skall ödsla sin tid på att ”infektera” justa bloggar helt i onödan.

  Själv slutade jag t.ex. äta kött för flera år sedan, inte för djurens skull utan för att jag mår bättre utan att äta kött. Men inte sitter jag och kommenterar andras köttätande, bara för att jag inte äter köttprodukter.

  JAG TYCKER ATT VAR OCH EN BÖR FÅR BESTÄMMA ÖVER OCH TA ANSVAR FÖR SITT EGET LIV,

  YOU ONLY LIVE ONCE…….

  1. Fast nu tog du väl i lite väl mycket väl? All kritik är inte destruktiv. Att ha en dialog och diskussion med sina läsare gynnar dessutom bloggen och fler kommentarer ger större intäkter. Blir så trött på alla som klagar på att man har åsikter om det som står på bloggen. När man dessutom tar på sig rollen som allmän rådgivare så som Blondinbella gjort inom ekonomi, skönhetsprodukter, kemi osv så kommer hon granskas i det hon skriver utifrån dett. Blondinbella har ju till och med sagt att hon skriver inlägg för att provocera sina läsare. Utan reaktioner och med bara ja-sägare som läsare skulle bloggen snart inte vara lika intressant.

  2. Så när Isabella och barnen testat lekstugan färdigt så skruvas den isär och skickas tillbaka till Lektema menar du?
   När man som journalist eller bloggare får grejor att testa och utvärdera (sk pressutskick eller presslån) är grundregeln att man får använda grejorna så man kan bedöma och skriva om dem. Men sen ska de skickas tillbaka om det inte rör sig om något som redan gått åt tex duschkräm, skurpulver eller kakmix.
   Att behålla grejor i utbyte mot reklam i en blogg är en helt annan sak. Då kommer det att bli fråga om förmånsbeskattning eftersom ett företag som Löwengrip Invest knappast har någon användning för en lekstuga.

 12. Glöm inte märka detta inlägg med ”reklam”!
  Det är helt galet så dyra grejer du får som gratis-spons!
  Inte konstigt ni lyckas få så mkt pengar över i vardagen. 🙂

 13. Haha, så TYPISKT svenskt…! Sen kan man ju undra varför ni nyrika inte köper en exakt likadan och ställer hemma… den finns väl i mindre storlekar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..