Min andra halva

Alltså vad har jag gjort för att förtjäna min man. Han är så duktig på att uppvakta mig med stort och smått. Jag får blommor, har jag sneglat på något recept så överraskar han mig med den desserten och då och då får jag fina smycken. När jag kom hem från Miami förra året så bodde vi på hotell i samband med flytten till huset och då överraskade han mig med en otroligt vacker ring, en smaragd med dismanter runt om. Idag när jag kom hem från Martina så väntade mitt favorit-dessertvin Moscato D’asti och en liten svart box. Och i den svarta boxen låg ett matchade halsband.

 

Isabella Löwengrip min andra halva

 

Jag älskar det! Smaragden är i en väldigt fin grön nyans.

 

Isabella Löwengrip present från odd

 

… Här är ringen till. Så fin.

Odd sa att halsbandet var min sommarpresent och för att fira alla framgångar. Det kan låta självklart för många. Men att jag har en livspartner som alltid är stolt och hejar på mig när det går bra, är så viktigt. Ingen framgång är ”vad kul” utan ”WOW”. Det är såklart så det ska vara i en relation men män som stöttar framgångsrika kvinnor långsiktigt är sällsynta. Trust me. Många killar klappar händerna i början och tycker att det är kul med en driven kvinna … Tills mannen inser att han kommer ha svårt att komma i kapp ekonomiskt någonsin och då är framgången inte rolig längre. Det är inte direkt en sådan partner som kommer att få dig att växa och ta nästa steg. Stanna inte kvar i en sådan relation. Du kanske orkar driva din egen energi och peppa dig själv nu men ge det tio år. Du kommer inte kunna behålla glöden om du lever med någon som inte gläds med dig.

Odd är den första mannen jag har träffat som inte tävlar med mig. Han skulle aldrig någonsin sucka över att jag måste bort på kvällen med jobbet och är jag nervös inför ett möte så hjälper han mig. När saker går skit finns han där och ger mig självförtroende igen. Jag hade inte klarat av allt i min karriär om jag inte hade haft honom att luta mig mot. Vi är ett team.

 1. Jag blir så rörd! Jag och mina vänner brukar ibland säga ”Man skulle ha haft en Odd”. Han verkar verkligen fantastisk och ni verkar ha en väldigt fin relation. Dessutom är ni väldigt fina tillsammans, även rent estetiskt. Jag gläds av Er glädje ❤️

  1. Haha, jag och mina vänner säger samma sak. ”Fasiken att våra män inte är lite mera som Odd”.

 2. Jag tyckte och tycker att jag kommit på en jätte bra idé, som jag skrev ett inlägg om för typ 1 vecka sen. http://lillahell.com/2016/june/pay-it-forward-businessoutfits.html
  Tyvärr så är jag ingen stor bloggare, så inlägget nådde inte så många så ingen har hört av sig. Och de känns så trist att slänga allt. Så därför jag undrar jag om du kan hjälpa mig nå ut, så någon som behöver de kan få de? (Har hört av mig till en annan större bloggare också ihop om hjälp, tyvärr utan respons)

 3. Vad glad jag blir för din skull och kan bara hålla med dig en stöttande och peppande sambo är a och o! Finns inget härligare än att bli uppvaktad och känna sig älskad till tusen.

  Ha en fortsatt härlig kväll! 🙂

 4. Superfint hade gärna sett dig i safir då du skulle passa i den stenen 🙂 men smaragder är så vackra så ta hand om dom väl 🙂

 5. Så roligt, han har förstått det viktiga i livet, stötta och hjälpa, i det hela mår alla bra AB stötta de partner. Glöm inte bejaka hans goda omdöme, du får inte ignorera honom, måste ge tillbaka i någon form. Jag blir så glad av dela Ert liv, gör mej glad ocå. Gamla Gittan 75 år Ha en underbar semester.

 6. I början? Ni är ju i början 🙂 verkligen skrämmande om han inte skulle stötta o wow:a, det var ju dej han föll för.

 7. Tycker att du är så jäkla cool och jag hoppas verkligen att fler kvinnor vågar ta efter. Vågar ta plats, sluta be om ursäkt för sig själva osv. Tror många gärna förminskar sig själva för att inte skapa en ”obalans” i relationen, eller vad man nu ska kalla det.

  Hur som så verkar ni vara ett grymt team, du och Odd, det är fint när man hittar sin människa!

 8. Va gulligt av odd, hoppas du också uppvaktar honom med en fin present snart. Länge sedan min man uppvaktade mig med ngt materiellt, han jobbar mkt precis som du, därav min kommentar.

 9. Odd har ju fått en Porsche så det är därför han är kåt, glad och tacksam.
  Åtminstone tills vidare.

  1. Fy farao vilken hemsk kommentar! Kan också vara för att visa att han är stolt över sin fru och vill visa uppskattning.

  2. Hoppas det känns bättre nu när du fick vräka ur dig dessa elakheter men om jag inte missuppfattat det är den nya läckra Porschen Bellas present till sig själv. Tror nog att Odd unnar henne det och det borde du också göra!

 10. Odd verkar vara en riktig man! Dom vackra smyckena klär dig och underbart att läsa om er relation och fina barn. Jag var i en relation där pepp och uppmuntran inte existerade.. jag gick vidare!

  All lycka till er!

 11. Jag brukar aldrig skriva till någon jag inte känner men när jag läste detta inlägg så kände jag att jag ville skriva något. Jag älskar att läsa om allt du delar med dig av ditt liv. Du verkar vara en sån ödmjuk och härlig människa och så även din man. Era barn verkar så goa och fina. Tycker det är så kul att läsa om fin framgång och att du uppnår mål som du har satt. Fortsätt vara som du är för du är fantastisk ❤️ Sist men inte minst, jag har också en make som är så. Finns där i med och motgång, puchar och stöttar i allt. Visst är det fantastisk härligt att ha hittat en sådan man Tacksam ❤️ Ville bara säga det Ha det så bra, kramar till dig och din familj

 12. Bella, akta dig. En man som ger dig självförtroende kan lika lätt krossa dig en vacker dag. Om han vill så. Personligen har jag varit ihop med en narcissist som gav dyra presenter för att få höra ”tack älskling, du är bäst”… Det var en vacker historia som slutade fruktansvärt. Önskar ingen att gå igenom sådant.

  1. Ah men lägg av!
   Det är en väldigt tragisk händelse då råkar ut för. Det beklagar jag innerligt och hoppas att du lyckats ta dig vidare och har det bra idag.
   MEN att varna Bella för detta känna lite väl att ta i nu efter detta fina inlägg. Det finns märkliga människor överallt men vi behöver inte sätta griller i människor och skrämmas.

   1. Nu säger jag inte att Bella skall råka ut för sådant som mig. Men det skadar aldrig att vara på sin vakt.

  2. Tanken slog mig med. Har sett så många fasader med stora ord o fina gåvor, som sen bara varit luftslott. Eller i nåt fall, helvete. Tar hellre en kram eller nåt annat omtänksamt. Vill inte ha wow o beundran. Bara närhet o respekt. Att det lixom är självklart att vi stöttar varandra. När jag känner att jag är viktig, utan ord. Blir misstänksam om pengar o glitter med i bilden. Säger inte att jag har rätt! Män i mitt liv har visat uppskattning på helt annat sätt. Vilket också funkat. I 20 år.

   1. Så är det ju. Jag ser även likhet mellan alla jag känner som drabbats av narcissister – man saknade något i sin barndom (respekt, kärlek, uppmuntran, stabilitet etc) och är väldigt öppen och emotionell som person. Så är även jag, uppfostrad under väldigt skakiga förhållanden och otroligt känslig och emotionell. Sådana människor fungerar tyvärr som magnet för människor med diverse personlighetsstörningar.

   2. Män i mitt liv, Pappa, Make, Svärfar, tre svågrar, kollegor, grannmän, mina vänners män, de visar oftast uppskattning på annat sätt än dyra saker. Åt kvinnorna (å barn) i SINA liv.

   1. Tyvärr eskalerade det långsamt över tiden, som för en groda i kokande vatten. Det började som vilken kärlekshistoria som helst och slutade som ett helvete.

  3. Lana. Men märker tydligt på en man som är narcissistisk och bara omtänksam.
   Har själv levt med en man som är narcissist, han gav mig dyra presenter och resor, men stöttade mig ALDRIG i något, klagade och klankade ner.

   Isabella, du har bara en man som faktiskt bryr sig och stöttar. Dom är sällsynta.
   ❤️

   1. Narcissister har ju även psykopatiska drag och är rätt bra på att manipulera och ge människor det de vill få och höra. Så så lätt är det inte att se skillnad. Tyvärr. Annars hade vi inte haft sådana historier.

   2. Otur eller inte, men om ens självförtroende beror på en annan person och dess uppmuntran så är man i en väldigt knepig sits.

  4. Lana, jag har själv levt med en narcissist och håller med dig om att det kan vara svårt att upptäcka i början och när man väl börjar reagera så är man oftast så nedbruten psykiskt att det krävs otrolig styrka att lämna förhållandet. Det är verkligen ett rent helvete och tar lång tid att återhämta sig. För min egen del krävdes det tre år i terapi.

   MEN, en del av återhämtningen är att lära sig lita på folk igen och inse att alla har inte en ”hidden agenda”. Alla är inte narcissister eller psykopater. Det finns människor som uppmuntrar, lyfter och tycker om att glädja sina partners med presenter utan en baktanke eller för sin egen vinning. Att hela tiden gå runt misstänksam, tror jag, gör att man inte kan leva för fullt och det finns stor risk att man går miste om alla de fina människor som faktiskt finns runt omkring oss. Det är aldrig fel att reflektera över beteenden i sitt eget förhållande och hur det påverkar en själv , men att börja spekulera om vad som försiggår i någon annans förhållande, där man dessutom bara får ta del av en ytterst liten del genom en blogg, är helt fel väg att gå. Dessutom så har Isabella gång på gång genom åren visat att hon har en stark självkänsla och självförtroende i sig själv, det är inte baserat på Odd eller på någon annan. Till skillnad från när man lever med en narcissist eller psykopat som bryter ner ens självkänsla så att man blir beroende av deras tyckande och kommentarer.

   Jag tycker det är otroligt fint att se hur Isabella och Odd verkar uppmuntra, peppa och stötta varandra, precis som det ska vara i ett sunt förhållande! Där man är självständiga och starka i sig själva men hjälps åt att lyfta varandra till ytterligare en nivå 🙂

  5. Lana, jag förstår dig och det du skriver. Jag har själv varit ihop med en narcissist (med psykopatiska tendenser). Han gav mig mycket presenter, speciellt blommor eller kläder direkt uppblåsta konflikter eller svinigt beteende. Gång på gång. Han höll sig alltid på hårfin gräns mellan drömmannen (världens gentleman i mina vänners ögon) till att snabbt bli asshole. Hursomhelst, har nu en fin man och som inom tre veckor blir pappa till vårt första barn som gav mig en ring i förra veckan, och det var verkligen en kärleksgåva. Så det finns alla typer och med dålig erfarenhet så vet jag att det blir svårt att lita på män efter hemska erfarenheter. Men tro mig, dom fina männen finns där ute. Och Odd verkar verkligen vara en av dom.

 13. Man ska vara ett team! Utan dig hade han säkert haft ett mindre rikt liv också.
  Man är för dålig på att fira. Även småsaker i livet borde man fira

 14. Visst faen hadde du kommet like langt selv uten din mann som stød!! Du er power woman og trenger ingen mann. Pow pow!!

 15. Jag och min bästa väninna har alltid sagt att det är så jäkla charmigt med födelsemärken på halsen så där som du har, haha! Fina smycken med! Trevlig man du hittat. Lycka till, till er!

 16. Åh! Varifrån kommer halsbandet? Så fint, och det var nästan precis ett sådant som min mamma tappade bort när vi var på semester. Hon har letat och letat efter ett nytt men inte hittat något… Skulle bli så glad för ett svar! Kram!

   1. Okej, vid en närmare titt är det inte samma! Så det BB fick är säkert dyrare. Men ett tips om du vill ha något liknande

   2. Haha tycker det är så roligt hur du sååå gärna ville trycka ner och så blev du bara så himla bortgjord istället. HAHAHAHAAH dagens! Den tackar jag för!

  1. Hej,
   Finns på Guldfynd hänget kostar 2698 sek står också att man nu får 20% rabatt. Kedjan 42 cm kostar 1598 sek eller 45 cm 1698 sek 🙂

   1. Nope, det är inte heller samma. Det är lite annorlunda och dessutom 18 diamanter istället för 12 som på Bellas smycke.

 17. Åh vad fint 🙂

  Min fästman är inte så duktig på att ge mig saker men peppar mig alltid och stöttar mig i allt. Fick precis mitt drömjobb och han tvekade inte en sekund utan föreslog att vi flyttar (det låg en bra bit bort)… så nu pendlar han varje dag med bil. Suckar aldrig utan säger bara att han gör allt för mig. Det är guld värt 🙂

  Kram till er två!

  1. Okej, vid en närmare titt är det inte samma! Så det BB fick är säkert dyrare. Men ett tips till alla fattiglappar där ute som vill ha något liknande 🙂

 18. Det är du värd! Vilken make du har, håll fast i honom! Hoppas du är lika bra på att uppskatta honom som han är med dig!

 19. Bakom varje stark framgångsrik kvinna finns det oftast/förhoppningsvis en lika stark förstående man. <3

 20. Sååååå fantatiskt! Ja bra män över huvud taget kan va svårt att hitta Du är helt klart lyckligt lottad!!
  Alltså de där med presenter… Jag har sagt att nästa man jag bestämmer mig för att leva med vill jag få ett smycke av Jag är 38 år och har varit gift men ALLDRIG fått ett smycke av någon ( bara broddar, lakarn mm) Jag har helt enkelt haft män som prioriterat saker till sej själv först… Alltså det är lite knasit när man ensingång inte får en vigselring… Men jag lever på hoppet och nu är en ny man på väg in i mitt liv vi får se om han vågar ge mig något smycke

  Stor grattis till din framgång!! Och man
  Det va faktiskt min pappa som tipsade mig om din blogg för en hel massa år sedan

 21. Allt var ju fint och bra tills sista ”skulle inte vara där jag är utan Odd”, eh okej… Nej man behöver inte ha en man som skämmer bort en för att lyckas och jo, du hade nog varit exakt på samma plats utan Odd! Märkligt resonemang, man kan väl vara kära och visa uppskattning utan att ge sin man ALL cred för ens framgång.. Dina vänner & familj hade stöttat dig om Odd och du gjorde slut. Just saying.

 22. I 50 års åldern är det helt andra saker som gäller när man ska hitta en man. Ja du har hittat en hemma man vilket är extremt ovanligt.Du har otrolig framgång. Få förunnat.

 23. Min man och jag ger knappt varandra presenter på födelsedagar och julaftnar. Vi pussas och kramas och njuter av att mötas på konditoriet för att köpa en vacker tårta tillsammans men just saker är vi inte så intresserade av. Vill vi ha ngt köper vi det själva.

 24. Hej Bella! Jag är också en ung och driven tjej (är aktiv inom finansbranschen). Efter diverse floppar insåg jag att det skulle vara väldigt svårt att hitta någon som skulle stötta mig och mina mål långsiktigt, det största problemet var nog att männen hade svårt att acceptera att jag var självständig och inte levde för att tillfredsställa dem och deras behov. Jag hade till och med gift mig med tanken att man som kvinna var tvungen att välja mellan kärlek och karriär. Men det finns vissa guldklimpar, som inte skräms av framgång utan stöttar till 110%. Män som, när hans flickvän skyller sina sömnsvårigheter på hans snarkningar, vill stötta sin flickvän så pass mycket att han hellre går till en snarkklinik och sover med en sån maskin i flera nätter än att klaga på att hon är för stressad. Jag känner igen mig i din text och har hittat en man som spelar samma roll i mitt liv. Jag hoppas inte att någon kvinna någonsin nöjer sig med mindre än det.

  1. Log igenkännande när jag läste din kommentar! Så där lyckligt lördagsmorgonsbloggläsande (jisses vilket ord det blev!) med snarkplåsterutrustad sovande make bredvid.

 25. Bella du har oroande mycket Födelsemärken överallt på din kropp till å med på fingrarna 🙁 hmm … du använder väl massvis av Solkräm med mycket hög Faktor på väl ??!!

  Aldrig funderat på att ta bort några av alla Födelsemärken ??!! :/

  // Med vänlig hälsning Isabelle //

  1. De är potentiellt farliga om de växer. En människa som är utomhus mycket får leverfläckar. Själv har jag ca. 120 stycken utspridda på kroppen, det ploppar upp nya då och då, men ingenting farligt. Vilket doktorn här förresten borde ha koll på.

  2. De flesta födelsemärken beror ju dock inte på solen utan är genetiskt. Båda mina föräldrar har mycket födelsemärken och jag har med fått det. Dom födelsemärken hon har på halsen är inga som man tar bort för att dom är ”farliga”.

 26. Hon verkar ännu inte kommenterat just detta inlägg men Karin (med bild och allt!) är antingen ironisk eller norra europas mest passiv-aggresiva stalker.

 27. Hej Bella. Inget ont, men jag tycker du bör gå till en hudspecialist/hudläkare som får titta på din kropp. Jag tänker på dina solskador. Jag har lika mycket fläckar som dig, och även känslig och ljus hy som dig. Jag får ALDRIG mer vistas i solen mellan 9-17, enligt hudspecialist. Och då är du 2 år YNGRE än mig. Det hjälper inte att bara smörja in sig. Man bör även ha kläder ovanpå.

  1. Leverfläckar/födelsemärken är inte per automatik solskadad hud. Antalet födelsemärken är framför allt genetiskt, vissa har få och vissa har många.

  2. Lugna ner dig. Leverfläckar är inte alltid solskador. Det är också genetiskt. Jag har också riktigt många och de har aldrig ändrat färg eller storlek. Jag har varit hos läkare för att kolla ett par gånger och har alltid fått höra att det är bara att leva på som vanligt.

  3. Jag har haft många av mina leverfläckar sedan jag var månader gammal, min mamma har också alltid haft många, ska vi också sluta vistas utomhus? Nej men oj då, människor som vistas ute i alla väder brukar få leverfläckar som OMG inte är solskador! Dessutom är även det där konstiga genetik inblandat.

   Bara för att du har ett problem betyder det inte att alla människor har ditt problem. Du verkar ju vilja bli läkare, så sök till den utbildningen istället för att skriva irriterande välmenande kommentarer om saker du faktiskt inte vet någonting om för att du tror dig vara onlineläkare.

  4. Just det där hör ni man ska ha kläder som täcker hela kroppen på Sommaren och tonnvis med Solkräm också med HÖG skyddsfaktor !!! GLÖM INTE DET !!!!!!!!

 28. Alltså du är så GRYM! Trots att vi är på väldigt olika ställen i livet och egentligen inte har någonting gemensamt (jag är 18 år och ska börja uni till höst, barn och ett tryggt familjeliv är det sista jag vill ha just nu haha…) så är din blogg och bara du generellt sätt så himla inspirerande! Blir alltid så himla glad och empowered av att läsa den, tack för allt och tack för att du orkar!

 29. Vackert. Så roligt när ens partner gör något spontant för att visa sin uppskattning. Det har inte så stor betydelse vad, det är tanken och meningen som räknas. Men smycken är alltid smycken, och är mer beständiga än rosor! Ha en skön sommar.

 30. Min kille är Amerikan född i Israel, vi är varandras bästa vänner (han gillar min typiska Svenska coola självständighet, gör mina egna cash etc) men ibland kan jag ändå sakna den där svenska mannen (som jag hade i mitt ex, vi är fortfarande goda vänner). Faktiskt har jag tänkt på dig och Odd som ett skönt, jämställt par. Ni är så fina tillsammans! (Skulle nästan kunna vara din mamma he he) Allt gott!

 31. Ni verkar värdesätta materiella saker väldigt högt på att visa uppskattning och belöning. Känns som att ni konsumerar väldigt mycket, du har tex en ny bikini på dig varje gång du badar. Menar inget illa med det utan bara en reflektion, jag kan också konsumera osv så jag är inte bättre själv. Men just det här att ni kanske inte verkar hitta på utflykter med nära o kära eller bara umgås en helg utan mobiler/datorer osv med era familjer och vänner verkar ni inte göra så mkt. Umgås du och Elaine aldrig längre? Antar att blondinbellamaffian kommer till undsättning snart av denna kommentar.

  1. Jag vet inte, hon skriver ju samtidigt hur Odd kan tillaga ett recept hon sneglat på och liknande. Materiella saker är väl en sak att visa uppskattning på, men såklart det finns andra sätt – och det verkar ju de ha också. Sen är väl en sak att tänka på också, som är väldigt lätt att glömma med kanske just bloggare, är det är säkert mycket saker vi inte ser. Bakom kulisserna så att säga. Det är klart du inte kommer läsa ett inlägg skriven under en kväll eller liknande där mobiler och liknande är av, för de är ju just det – AV.

 32. Vilket fint halsband! Jag tycker du är så häftig och cool som går din egen väg och struntar i jante, samtidigt som du verkar vara väldigt snäll. Och håller med om att det betyder jättemycket att ens partner är stöttande …alltid. Jag hade önskat att jag hade vetat mer om män, eller haft en äldre tjejkompis el likn, som hade berättat saker för mig, så jag hade kunnat göra bättre val när jag var yngre.

 33. Otroligt vackert smycke ❤️ härligt att höra vad mycket stöd du får och vi kvinnor gillar väl att få presenter o bli uppvaktad
  Ha det riktigt fint nu och njut av din familj och din framgång. Du är fantastisk tycker jag. Önskar jag hade din energi kram

 34. Såå fint. En liten alldeles äkta tår i ögonvrån. Och du har så rätt om män som inte stöder sina kvinnor, de ändrar sig oftast inte heller. Minns en sak alla unga tjejer: om du träffar en snål man, med sina pengar, sin tid, sina känslor, sin uppskattning för dig och vad du gör.. Spring! Den som är snål med något är oftast snål i allt. Det livet är inte värt att leva!

 35. Otroligt fina smycken. Älskar grönt.
  Hätligt att du tillslut hittat någon som är bra för dig. Jag förstår faktiskt inte vad problemet är att kvinnan tjänar mer, eller hiskeligt mkt mer. Är man ett team får man väl glädjas av att man har det gott ekonomiskt ställt, oavsett ven som drar in pengarna! Det ska ju verkligen inte spela någon roll. Men att män tjänar mer pengar kanske är lite av en ”penisförlängare” för en del…

 36. Nämnde jag inte jag varit hos en hudspecialist? Hon vet mycket mer än er, och självklart är det överdrivet att inte sola mellan 9-17, men tyvärr är det sant. Så länge man smörjer in sig OCH täcker huden med kläder går det bra. Är man ”prickig” som mig, och även Bella, bör man besöka en. Men man gör ju som man vill 🙂 Det är eran hud, och bryr ni er inte om den, så är det erat problem. /Ovanstående

  1. Som jag skrev i mitt svar till ditt hysteriska inlägg så har jag också varit hos en läkare och kollat mina – det finns alltså exempel på oss som har helt ofarliga födelsemärken. Det var det som var poängen, inte att ditt problem inte är ett problem för dig. Självklart är det toppen att du har koll på dina hudproblem men det betyder inte att du nu är doktor du också och kan diagnostisera andra baserat på bilder på deras blogg.

   Isabella har många gånger skrivit om hur noga hon är med solskyddsfaktor och solen. Jag tror att du kan tagga ner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..