ANNONS

Sista dagen

/

Sista dagen på kontoret idag innan semestern! Det kändes både pirrigt och sorgligt i kroppen. Jag älskar ju att vara här och umgås med mina kollegor. Men jag får tänka att det är bra att ladda batterierna inför hösten. Vi har rejäla omsättningsmål vi ska nå i år och då behöver alla ha semester för att komma tillbaka med ny energi. Når vi målen så tänkte vi åka till New York. Att jobba på ett litet bolag har sina fördelar och nackdelar, vi kan inte vara lika trygga som ett storbolag. Går det dåligt finns det inga finansiärer som puttar in pengar utan då får vi dra ner på allt och personer får gå (det har tack och lov inte hänt). Men vår styrka är att vi kan hitta på roliga saker när det går bra såsom bonusar, spa och resor. Vi var ju i Spanien en vecka i mars i år.

 

Isabella Löwengrip outfit

Vit skjorta, Ellos (adlink), byxor från Zara och skor Flattered. Modellen heter June (adlink) och är så skön. 

Nu ska jag beta av så mycket som jag kan. När jag är klar på jobbet så ska jag hämta barnen och åka till leksaksbutiken och då får dom välja varsin sommarpresent. Det är något som Odd och jag har bestämt ska vara en tradition i vår familj. Gå in i en butik och välja vad man vill och som man kan leka med under sommarlovet. Vilken dröm!

78
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00