Sista dagen

Sista dagen på kontoret idag innan semestern! Det kändes både pirrigt och sorgligt i kroppen. Jag älskar ju att vara här och umgås med mina kollegor. Men jag får tänka att det är bra att ladda batterierna inför hösten. Vi har rejäla omsättningsmål vi ska nå i år och då behöver alla ha semester för att komma tillbaka med ny energi. Når vi målen så tänkte vi åka till New York. Att jobba på ett litet bolag har sina fördelar och nackdelar, vi kan inte vara lika trygga som ett storbolag. Går det dåligt finns det inga finansiärer som puttar in pengar utan då får vi dra ner på allt och personer får gå (det har tack och lov inte hänt). Men vår styrka är att vi kan hitta på roliga saker när det går bra såsom bonusar, spa och resor. Vi var ju i Spanien en vecka i mars i år.

 

Isabella Löwengrip outfit

Vit skjorta, Ellos (adlink), byxor från Zara och skor Flattered. Modellen heter June (adlink) och är så skön. 

Nu ska jag beta av så mycket som jag kan. När jag är klar på jobbet så ska jag hämta barnen och åka till leksaksbutiken och då får dom välja varsin sommarpresent. Det är något som Odd och jag har bestämt ska vara en tradition i vår familj. Gå in i en butik och välja vad man vill och som man kan leka med under sommarlovet. Vilken dröm!

 1. Härligt! Kör på bara 🙂
  Kram!
  #spolaciggen

 2. mii skriver:

  Använd inte andras bloggar till din reklam

 3. Är inte Gillis och Sally för små för att ha något riktigt ”sommarlov”? De börjar ju inte skolan på flera år

  1. Ollina skriver:

   Tycker du inte att man kan kalla det för sommarlov, när man är ledig tillsammans med sina föräldrar som har semester x antal veckor under sommaren?
   Varför irritera sig på ett ord liksom…eller förstod du verkligen inte vad hon menade?

 4. kære isabella nu skal du jo også tænke på din jeg syntes at det kun er børn og arbejde du går op i og du skal jo ikke være trist over du har ferie du har jo en skøn mand,der gør så meget for dig

 5. Mia skriver:

  Isabella; hur ser du på arbetsgivare som tycker att de anställda helst skall lösa semesterplanering själv och ingen back up finns egentligen inte och att helst inte längre än två veckors perioder trots att efterfrågan minskar och alla anställda är mer eller mindre slutkörda utan ett minsta tack eller roliga saker för att peppa organisationen. Ingen personalomsorg för 5 öre. Vad tycker du att man kan göra?

  1. Anonym skriver:

   Enligt semesterlagen har man rätt till 4 veckor sammanhängande semester under sommaren.

  1. bibbi skriver:

   I stället för att skriva på Isabellas blogg, ta kontakt med facket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..