ANNONS

Älskade bröst

/

Vi fick en väldigt bra eftermiddag, kramade om förskollärarna och tackade för denna termin. Sedan åkte vi in till Lekia där barnen fick välja varsin leksak, det blev en grävmaskin och en hund som kan gå och skälla. Efter det åt vi en gudomligt god pizza på ett italienskt ställe vid Lidingö Centrum. Alla pratar alltid om 450 gradi här på ön men detta ställe var bättre. När vi kom hem så lekte barnen med sina nya saker och jag hoppade i min nya bikini som jag hämtade ut på posten idag. Den är ifrån Love By Lola (adlink) och färgen är helt underbar, riktig tuggumirosa. Jag tänker att det skulle vara fint på Franska rivieran nästa vecka.

Jag gjorde helt klart ett konstaterande att mina bröst inte ser ut såhär längre:

Isabella Löwengrip älskade bröst
Isabella Löwengrip hängiga bröst

… Utan såhär! Ena bröstet är större än det andra, bröstvårtorna sitter på olika ställen och får brösten bestämma själva så vill dom ligga så nära armhålan som det går. Men jag tycker jag är lika fin i alla fall. Jag kommer aldrig någonsin lägga mig under kniven och lyfta brösten. Jag väger ca fem kilo mindre än innan jag fick barn men det är inga kilo jag har ansträngt mig för. Jag äter husmanskost (har aldrig någonsin hoppat över en måltid, frukost/lunch/middag plus mellis), fikar ofta och gottis på helgerna. Däremot lever jag ett mer aktivt liv med två små. Vi är jämt igång, busar och spelar fotboll på tomten innan läggning. Jag blev märkligt nog rakare, fick plattare rumpa och jag kan lägga en fjärkontroll under brösten. Men kroppen och jag är som alltid bästa kompisar. Livet blir roligare så.

157

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00