Plåtning, inspelning och event

Idag så har jag en rolig jobbdag. Först väntar en inspelning med Tradera här hemma, sedan så kommer fotograf Josefine hit och då ska vi åka ut och göra en BILPLÅTNING, så kul! Jag klurar dock fortfarande på vad jag ska ha på mig. Har ni några bra idéer?  Jag vill ha fina bilder med mig och SKY hehe. Klockan 16-18 idag så väntar ett event på Apotek Hjärtat i Mall of Scandinavia, det är jag och Angelica som är på plats idag, hon är LCC:s frisör så vill ni ha håret stylat kom dit.

 

Isabella Löwengrip inspelning hemma

 
Jag började morgonen i sann Kardashian-style. Maria kom hit och gjorde mig fin. 

 1. Dalia skriver:

  Vad ledsen jag blir 🙁 Jobbade i MOS idag och slutade precis kl. 16, men läste detta nu! Hade verkligen velat köpa lite hårprodukter. Får se till att läsa inläggen snabbare nästa gång så kanske jag hinner! 🙂

 2. Jhs skriver:

  Alltså dagen jag kan gå in och välja en bil, vilken dröm! Men de var lycka när jag köpte min lilla skruttiga bil föra året! De är verkligen en frihetskänsla! Så himla glad för din skull, jäklar vad du kämpat, grattis!

 3. Tradera = skojare
  aldrig mer så som dom sköter skiten

 4. Vilken härlig dag! Snygga skinnbrallor, vit skjorta/blus och dedär fina låga slipin sneakers skorna i skinn. Tufft och feminimt som passar bilen 🙂 annars någon snygg klänning!

  Hoppas du får en rolig dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..