ANNONS

Plåtning, inspelning och event

/

Idag så har jag en rolig jobbdag. Först väntar en inspelning med Tradera här hemma, sedan så kommer fotograf Josefine hit och då ska vi åka ut och göra en BILPLÅTNING, så kul! Jag klurar dock fortfarande på vad jag ska ha på mig. Har ni några bra idéer?  Jag vill ha fina bilder med mig och SKY hehe. Klockan 16-18 idag så väntar ett event på Apotek Hjärtat i Mall of Scandinavia, det är jag och Angelica som är på plats idag, hon är LCC:s frisör så vill ni ha håret stylat kom dit.

Isabella Löwengrip inspelning hemma

 
Jag började morgonen i sann Kardashian-style. Maria kom hit och gjorde mig fin. 

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00