ANNONS

Pillow Pie

/

Intensiv dag idag minst sagt. Det kan låta enkelt att spela in i två timmar, göra en plåtning och sedan stå och ha ett event men det är rätt krävande och hjärnan är alltid som mos efteråt. Men jag älskar mitt jobb så jag försöker alltid njuta under tiden trots att jag känner mig trött. Nu är jag klar med Tradera här hemma och bilplåtningen. När Tradera-gänget kom så fick jag en chock för jag möttes av 15 personer som skulle in i hemmet. Kameraman, ljud, producent, redigeringsman, reklamfilmbolaget och produktionsbolag samt Tradera själv. Väldigt proffsigt men rätt ovant för mig, ofta när jag spelar in klipp är det jag och en kameraman.

Isabella Löwengrip nagellack

Förresten, jag tänkte tipsa om ett nytt nagellacksmärke jag hittade hos Skincity. Jag har fått en massa pressutskick om Smith & Cult (adlink)så jag ville testa. Enorma flaskor, väldigt lyxiga. Jag trodde att det skulle vara svårt att måla med men lacket håller hög kvalité. Lite tungt lock kanske men det kan man stå ut med. Jag valde färgerna Plastic Beach och Pillow pie. Imorse lackade jag med Pillow pie, en väldigt fin kall ljusrosa/nude.

Isabella Löwengrip målade naglar

Nu ska jag vidare till Mall of Scandinavia och köra Löwengrip Care & Color-event från 16.00-18.00, det ska bli jätteroligt. Vår nanny har hand om barnen tills Odd är hemma från jobbet, annars är jag ju alltid hemma från halv fyra. Tur att vi har henne!

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00