Min Porsche Panamera

När jag berättade för mina vänner att jag skulle styra en bilplåtning ur egen ficka så skrattade dom, typiskt mig. Men jag ville verkligen ta fina bilder ihop med min Sky. Det är ju ändå en symbol för tio år som entreprenör och det ska förevigas. Bilderna ska förstoras och hängas upp. Nu måste jag bara hitta målbilden för när jag når 15 år samt 20 år som entreprenör. Ni kan få se några av bilderna om ni vill, men dom där jag ligger naken utsträckt på huven behåller jag för mig själv.

Nä, jag bara skoja. 😉

 

Isabella Löwengrip porschen mål

Isabella Löwengrip målbild

Fotograf Josefin. Kashmirtröja Soft Goat (adlink)

Heja Sky, du är världens bästa present till mig själv! Om min självkänsla någon gång sviker så ska jag bara sätta mig bakom ratten och gasa till och påminna mig själv att inga drömmar är för stora. Eller för snabba.

 1. Linda skriver:

  Fina bilder, kan du inte skriva i ett inlägg vad det är för svinsnygga brallor du har?? 🙂

 2. fatima skriver:

  hej isabella var är dina fina byxor från?

 3. Du är en av mina största förebilder! Om inspiration och pluggpepp tryter brukar jag lyssna på något poddavsnitt där du är med och gästar, nu senast Framgångspodden. Förundras varje gång över hur ödmjuk, genuin och härlig du verkar. Heja dig!!

 4. Petra skriver:

  Underbart! Grattis till dig efter allt hårt jobb! You did it!

 5. Cicci skriver:

  Grymt snygga bilder! Du är så cool och en sådan inspiration för en nybliven 2-barnsmamma (fick lillasyster för tre dagar sedan). Hoppas hela familjen får en fantastisk sommar! Kör hårt Bella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..