ANNONS

Min Porsche Panamera

/

När jag berättade för mina vänner att jag skulle styra en bilplåtning ur egen ficka så skrattade dom, typiskt mig. Men jag ville verkligen ta fina bilder ihop med min Sky. Det är ju ändå en symbol för tio år som entreprenör och det ska förevigas. Bilderna ska förstoras och hängas upp. Nu måste jag bara hitta målbilden för när jag når 15 år samt 20 år som entreprenör. Ni kan få se några av bilderna om ni vill, men dom där jag ligger naken utsträckt på huven behåller jag för mig själv.

Nä, jag bara skoja. 😉

Isabella Löwengrip porschen mål
Isabella Löwengrip målbild

Fotograf Josefin. Kashmirtröja Soft Goat (adlink)

Heja Sky, du är världens bästa present till mig själv! Om min självkänsla någon gång sviker så ska jag bara sätta mig bakom ratten och gasa till och påminna mig själv att inga drömmar är för stora. Eller för snabba.

213

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00