ANNONS

Tisdagskvällen

/

Efter jobbet idag så var jag förbi Livly och uppdaterade barnens garderob. Dom har visserligen rea online också men butiken är så mysig och gullig personal så jag ville förbi. Idag var Lisa där, hon är grundare av märket och det var roligt att få en pratstund med henne. Hon startade Livly när hon fick tvillingar som var prematur-födda och hon ville ha mjuka kläder till bebisarna i pima bomull. Jag gillar Livly, dom är som en mix av Ralph Lauren och Mini Rodini. Klassiska fina plagg och med prints och mönster som är fina men diskreta. Jag köper framför allt deras sovkläder till barnen, hade jag kunnat hade jag haft en egen pyjamas från dom för mjukare plagg finns inte. Men det finns faktiskt en mamma-morgonrock från Livly i pima bomull. Jag älskar den.

Isabella Löwengrip köpa kläder

Isabella Löwengrip barnkläder

Det blev nya sovplagg, vi brukar alltid köra långärmade tröjor och byxor till barnen men nu när det är sommar blev det kortärmat och shorts samt även nattlinne till Sally (så gulligt). Sally fick även några klänningar, hon har tre stycken som passar så jag tänkte uppdatera lite inför sommaren. Jag ville inte ha klänning på henne när hon kröp men nu när hon går så fungerar det.

Isabella Löwengrip mat

När vi kom hem så busade jag med barnen och Odd lagade middag. Ikväll åt vi pasta med fläskfilé.

Isabella Löwengrip odd borstar hår

Odd och Sally har en egen stund på kvällarna då han borstar hennes hår i soffan. Hon älskar det och sitter länge och nästan blundar. Dom är så fina ihop. Men jag märker att det är mycket pappa pappa pappa och jag tror faktiskt att båda barnen kommer att bli pappiga. Hur är det ens möjligt? Jag trodde att ett barn i alla fall skulle bli mammigt! 🙂

57
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00