Tisdagskvällen

Efter jobbet idag så var jag förbi Livly och uppdaterade barnens garderob. Dom har visserligen rea online också men butiken är så mysig och gullig personal så jag ville förbi. Idag var Lisa där, hon är grundare av märket och det var roligt att få en pratstund med henne. Hon startade Livly när hon fick tvillingar som var prematur-födda och hon ville ha mjuka kläder till bebisarna i pima bomull. Jag gillar Livly, dom är som en mix av Ralph Lauren och Mini Rodini. Klassiska fina plagg och med prints och mönster som är fina men diskreta. Jag köper framför allt deras sovkläder till barnen, hade jag kunnat hade jag haft en egen pyjamas från dom för mjukare plagg finns inte. Men det finns faktiskt en mamma-morgonrock från Livly i pima bomull. Jag älskar den.

 

Isabella Löwengrip köpa kläder

Isabella Löwengrip barnkläder

 

Det blev nya sovplagg, vi brukar alltid köra långärmade tröjor och byxor till barnen men nu när det är sommar blev det kortärmat och shorts samt även nattlinne till Sally (så gulligt). Sally fick även några klänningar, hon har tre stycken som passar så jag tänkte uppdatera lite inför sommaren. Jag ville inte ha klänning på henne när hon kröp men nu när hon går så fungerar det.

 

Isabella Löwengrip mat

 

När vi kom hem så busade jag med barnen och Odd lagade middag. Ikväll åt vi pasta med fläskfilé.

 

Isabella Löwengrip odd borstar hår

 

Odd och Sally har en egen stund på kvällarna då han borstar hennes hår i soffan. Hon älskar det och sitter länge och nästan blundar. Dom är så fina ihop. Men jag märker att det är mycket pappa pappa pappa och jag tror faktiskt att båda barnen kommer att bli pappiga. Hur är det ens möjligt? Jag trodde att ett barn i alla fall skulle bli mammigt! 🙂

 1. Lova skriver:

  Jag har läst psykologi på gymnasiet där vi fick reda på att barnen (från 0 till ca 10 års ålder) är mer för föräldern med motsatt kön då det är deras ”första kärlek” och kan då vara mer ”pappig” eller ”mammig”. Sedan förstår barnet att denne redan är upptagen av föräldern med samma kön och då avtar mammig- eller pappigheten något. Lite halvdåligt förklarat men det kanske har att göra med det? 🙂

 2. Vår väljer lite efter humör, framför allt så har de kommit upp i den åldern när de säger att de saknar den föräldern som inte är där… men annars så är det mer situationen som det beror på. De har börjat föredra oss i olika situationer.
  Men det har gått i perioder tidigare, ibland är jag populärast ibland är det pappa.

  Men just nu är 5,5-åringen på väg in i ”lilla tonåren” och då är det den föräldern som inte säger till eller säger emot som är den som är att föredra.

  Vi har varit hemma ganska mycket båda två och delar på lämning och hämtning och VAB så kanske därför som det har varit lite olika.

 3. Lina skriver:

  Hur går det nuförtiden med dina matkunskaper? 🙂 du skrev ett tag om hur du försökte lära dig, och gav dig på lite olika recept. Har du gett upp eller blivit duktigare? Vore kul att veta bara.

 4. Att lägga upp bilder på mat som ser himmelsk ut utan att dela recept borde vara förbjudet!!! Skärpning!

 5. Våra döttrar är mammiga. Den lilla ska bara vara med mig. Den stora ska va med pappa så länge hon inte är trött eller lessen, för då gäller bara mamma!
  Fast detta kan ändras snabbt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..