ANNONS

Sommarfavoriter

/

Åh, jag hade ett jättespännande möte imorse men jag snubblade rejält på engelskan. Jag fick inget flow för fem öre och allt jag har lärt mig den senaste tiden var som bortblåst. Vi pratade om hur en investering skulle kunna se ut och det är inte lätt att prata om optioner på engelska. Det kändes som om jag hade kastat mig ut i Atlanten och väl i vattnet insåg jag att jag inte kunde simma. Optioner, aktier och vinstfördelning är liksom krångligt nog på svenska, på engelska blev det hjärnsläpp. Ja, ja. Jag hoppas att min passion och övertygelse att jag skulle vara en bra pusselbit in räcker.

isabella löwengrip lcc produkter

Klänning från Bymalina

Jag tog en promenad tillbaka till kontoret och köpte med mig lunch. Väl här väntade sista möten med hela gänget innan semestern. Vi kör alltid en pepp-runda på alla våra veckomöten, det går till så att man säger något positivt om personen till vänster, helst en jobbprestation som personen gjorde bra veckan innan.

isabella löwengrip sommartips

Innan jag kliver in i nästa möte så tänkte jag tipsa om mina sommarfavoriter. Jag är som ni vet alltid noga med att skydda mig i solen. I LCC så har vi ett jättebra läppbalsam (adlink) med SPF 15. The Heat is on (adlink) är vårt värmeskydd som även skyddar mot solen så perfekt att ha med i strandväskan i sommar. Protect My Face  (adlink) är vår SPF 50 för ansiktet och den ger inga finnar och täpper inte till. Jag använder alltid vårt fuktserum under,  sedan Protect my face som dagkräm och foundation efteråt. Eftersom det är en så hög SPF så gäller det att inte gnugga in den för hårt (då kan den smula) utan att klappa in försiktigt.

43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00