Gasen i botten

Jag älskar min start på dagen. Att så sätta mig i bilen, välja musik och blir peppad innan jag börjar min arbetsdag. Man får ju olika musikfaser och nu är spelar jag Beyoncés album 4, dom är väldigt härliga att sjunga till. Jag lyssnade mycket på 4 när jag var i Zürich och tentade av kurser. Ibland var jag ju där två veckor i streck och då blev det väldigt mycket egentid och musik eftersom jag inte kände så många utanför skolan. Beyoncé får mig att känna att jag kan klara av allt här i världen, snacka om bra känsla att ladda dagen med.

 

isabella löwengrip gasen i botten

 

Jag älskar verkligen min bil. Det finns ett sportläge som är väldigt kul att köra med. Bilen blir lite tajtare att styra och mindre fjädring och så går det att använda paddlarna förstås. Det som ser ut som en liten klocka där uppe är en varvmätare, den använder man när man kör på bana. Jag ser fram emot att få trycka gasen i botten. Just nu så snuddar jag bara gaspedalen hehe..

 

isabella löwengrip frukost

 

Jag har ett investeringsmöte nu på morgonen så jag satte mig på närmsta Joe & The Juice för att gå igenom mailen och förbereda mig innan. Vi hörs senare!

 1. hej Isabella!

  Är det en kalender som ligger på bordet? Isåfall, vart kommer den ifrån?

  /i

 2. Nicki skriver:

  Hej Isabella! Tack för du är du och giver så mycket på din blogg. Du har varit en stor inspiration för mig i många år, har tagit till mig många av dina kloka råd och tips du har delat med dig. Dem har hjälpt mig ibland när ingen annan har kunnat eller funnits där för mig.

  Jag har idag kommit till en motgång i livet och vet inte vem jag ska vända mig till. Jag lyckades äntligen ta mitt körkort för mindre än en månad, efter mycket om och men. Tror det var mycket pepp och mod, tanken att man faktisk kan som alla andra, du vet den här självkänslan att man är värdelös har funnits med i många år. Men lyckades äntligen övervinna den och knep kortet på mindre än 3 månader efter mycket slit med ett heltidjobb vid sidan.

  Men till saken, jag var med om en vagnskadeolycka för tre dagar sen då jag lyckades skada underredet, acn och kylaren. Jag krypkörde sakta in på en parkering men missbedömde avståndet mot en betongavskiljare som jag råkade köra upp i parkeringsrutan. Den var ca 40 cm hög. Trodde aldrig att det skulle ge såna skador. Bilen var min sambos som jag hade lånat. Skulle hämta min mor för första gången och det slutade med detta.

  Idag fick vi dödsstöten att bilen kostar mer att reparera än vad den är värd, så försäkringsbolaget tyckte att vi skulle skrota bilen. Mitt självförtroende hamnade i botten.. Jag mår väldigt dåligt över situationen och känner mig som en värdelös förare. Min sambo har förlåtit mig och ska nu köpa en ny bil. Men min osäkerhet ligger nu kvar efteråt. Har du några tips på hur man kan bli bättre på att parkera nu när man har körkort, med en (dyr bil!!) som min sambo köpte. Knappt att jag vågar köra den haha..

  Hur var det för dig när du tog körkortet, hur övervann du din rädsla att köra själv? Har du några tips på hur jag kan komma över detta? Hur kan jag själv bli en bättre förare? Hur kan jag boosta mig själv? Tacksam för alla råd. Kram

  1. Majja skriver:

   Nicki, jag vet hur du känner dig! Till att börja med körde jag upp fyra gånger, bara det fick självförtroendet att svaja. Sen har jag krockat med en älg, blivit hängande på en stor sten i en hage (fick lyftas bort med maskin) samt repat hela sidan på bilen när jag väjde för en katt (och istället körde in i ett staket). Plus att jag har en bil där det jämt är något som är sönder, jag vet att jag inte kan rå för många av skadorna (det är rent slitage) men till slut blir man lite nedstämd av det.

   Mitt bästa tips, och dessutom det tips som jag har fått av de flesta, är att bara fortsätta köra. Mycket! Om du kan, långkör. Jag har haft mitt körkort i ca 5 år, och första åren vägrade jag att köra andras bilar. Var livrädd för att det skulle hända något! Idag känns det bättre, men jag är fortfarande inte särskilt sugen på att sätta mig bakom ratten i en kompis bil. Och det är ok, man får känna så.

   Och efter 5 år i trafiken har jag också insett att jag inte på långa vägar är den sämsta föraren på vägarna…

 3. Malin skriver:

  Brukar varken läsa kommentarer eller kommentera men kikade in här nu för jag blev lite fundersam över den där ”varvmätaren” men det enda som slog mig var vilken fruktansvärd attityd folk har.. Om man inte har något bra att säga så ska man hålla tyst är en bra tumregel att hålla sig till! Och vad spelar det för roll om någon avslutade en utbildning eller inte? Har man inte misslyckats med eller lagt ner något i sitt liv så har man nog inte vågat tillräckligt. Ingen blir framgångsrik på att vara feg! Fega människor slutar istället i såna här kommentarsfält där de klankar ner på andra för att själva må bättre för stunden istället för att ta tag i sina liv..

 4. Hej Bella! Tack för att du är du, jag älskar dig o din personlighet och allt det du gör, girlpower!!! Har tankar på att starta eget, eller är reggad redan men tänkte höra med dig om du har något tips på hur man lär sig att bokföra? Läste bara småföretagande på gymnasiet o det är 5 år sen 😉 Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..