ANNONS

Gasen i botten

/

Jag älskar min start på dagen. Att så sätta mig i bilen, välja musik och blir peppad innan jag börjar min arbetsdag. Man får ju olika musikfaser och nu är spelar jag Beyoncés album 4, dom är väldigt härliga att sjunga till. Jag lyssnade mycket på 4 när jag var i Zürich och tentade av kurser. Ibland var jag ju där två veckor i streck och då blev det väldigt mycket egentid och musik eftersom jag inte kände så många utanför skolan. Beyoncé får mig att känna att jag kan klara av allt här i världen, snacka om bra känsla att ladda dagen med.

isabella löwengrip gasen i botten

Jag älskar verkligen min bil. Det finns ett sportläge som är väldigt kul att köra med. Bilen blir lite tajtare att styra och mindre fjädring och så går det att använda paddlarna förstås. Det som ser ut som en liten klocka där uppe är en varvmätare, den använder man när man kör på bana. Jag ser fram emot att få trycka gasen i botten. Just nu så snuddar jag bara gaspedalen hehe..

isabella löwengrip frukost

Jag har ett investeringsmöte nu på morgonen så jag satte mig på närmsta Joe & The Juice för att gå igenom mailen och förbereda mig innan. Vi hörs senare!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00