tavelnytt

Tack vare Ida så har vi en hel del tavlor hemma, vilken skillnad det gör i hemmet, jag har inte haft så mycket på väggarna i mina tidigare lägenheter. Detta är vårt senaste tillskott, jag kunde inte låta bli att le när jag läste texten och så tänkte jag på mig och Odd, det är verkligen spot-on oss om man säger så. Han är den första mannen som inte försöker ”lugna ner” mig eller snarare ta ner mina drömmar. Han är alltid peppande och lika halvgalen som jag är.
 

IMG_3921
Tavlorna är från Desenio, gillar att deras produkter är så prisvärda.

 

I samarbete med Desenio

 1. Jag kan rekommendera oddhabit.com om någon är sugen på snygg konst =)

 2. Rona skriver:

  Wild? You are as tamed and brainwashed as a person can be….

 3. Linda skriver:

  Citatet är ju verkligen top notche!

 4. Astrid skriver:

  Det är ju ett quote från SATC!! Säsong 2 avsnitt 18, hon säger det i sista minutrarna hhah. (Såg avsnittet nyss, därför jag känner igen det, är inte sååå nördig)

 5. Fint att du hittat en man som alltid peppar dig och forstar sig pa dina drommar. Ibland kan t.o.m. de i ens egen familj ha svart att forsta sig pa ens stora drommar (kanske just for att vi alla ar sa olika som manniskor) sa det blir viktigt att gifta sig med nagon som forstar en. Livet blir dessutom annu roligare om man far folja sina drommar tillsammans med sin allra basta van, sin soulmate, istallet for ensam. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..