ANNONS

Chokladapelsin

/

Jag har ju berättat tidigare att jag alltid får ett sug för bryggkaffe på sommaren och låter espressomaskinen få vila tills det blir höst. Nu har jag även fastnat för smaksatt kaffe. I matbutiken så kan man mala bönor så jag har malt bönor mer smak av Irish Cream, apelsinchoklad, mint och amaretto-smak. Alltså så gott! Imorse bryggde jag kaffe med apelsinchoklad-smak. Det var ljuvligt. Jag tror att de smaksätter bönorna med att låta dom ligga i någon likör, jag är inte helt säker.

isabella löwengrip chokladapelsin kaffe

Hur som helst, det var morgonens tips. Nu blir det jobb här på kontoret. Är det någon mer än jag som har sista veckan innan semestern? Jag har som mål att spurta in dagarna som är kvar, jag vill hinna med massor.

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00