Chokladapelsin

Jag har ju berättat tidigare att jag alltid får ett sug för bryggkaffe på sommaren och låter espressomaskinen få vila tills det blir höst. Nu har jag även fastnat för smaksatt kaffe. I matbutiken så kan man mala bönor så jag har malt bönor mer smak av Irish Cream, apelsinchoklad, mint och amaretto-smak. Alltså så gott! Imorse bryggde jag kaffe med apelsinchoklad-smak. Det var ljuvligt. Jag tror att de smaksätter bönorna med att låta dom ligga i någon likör, jag är inte helt säker.

 

isabella löwengrip chokladapelsin kaffe

 

Hur som helst, det var morgonens tips. Nu blir det jobb här på kontoret. Är det någon mer än jag som har sista veckan innan semestern? Jag har som mål att spurta in dagarna som är kvar, jag vill hinna med massor.

 1. Anna skriver:

  Får man fråga om det var på Lidingö och i så fall vilken butik? Bor nämligen också på Lidingö och det där lät fantastiskt gott 🙂

  1. Anna skriver:

   Som kaffet köptes alltså. Skyller otydligheten på småbarnsår och sömnbrist.
   Förresten hojta till om du mot all förmodan får långtråkigt under den ensamma semesterveckan :). Jag är föräldraledig med en snart åttamånaders och har en 3,5-åring på föris. Tror dessutom vi bor hyfsat nära, såg att du la upp en bild på de gröna lägenhetshusen för ett tag sedan, jag bor i de gula i samma område.

 2. Maria skriver:

  Hetaste tipset jag lärde mig av en kund, espresso med smak (sån där sirap dom häller i på cafe).
  Snacka om en liten pralin-upplevelse!

 3. Innehåller det vanligt socker är min fråga då? Måste prova detta

 4. Helena skriver:

  Kahls har ett med hasselnötssmak, så gott! Men kanske inte lika naturligt som likör… Och mer höstigt. Men smakar och luktar så gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..