ANNONS

Börsras och boklån

/

Jag sa ju idag att jag skulle sitta still i båten och inte köpa på mig aktier … Men jag kunde inte hålla mig. Det blev fler H&M-aktier med risk för att den sjunker ännu mer i veckan. Jag äger inget i Skanska än så länge så jag tror att jag ska lägga vantarna på dom aktierna i veckan. Sedan är jag rätt nöjd med min portfölj (H&M, ICA-Gruppen, Electrolux och NAXS Nordic).

isabella löwengrip boktips

Vad har hänt i eftermiddag då? Ja, förutom det värsta börsraset sedan 1987 så har vi haft playdate här. Martina kom förbi med Liv och Karl och barnen busade runt. Martina hade med sig två böcker till mig som jag kunde låna och det kom perfekt för jag läste ut Elon Musk igår.   Ena boken heter ”Egenmäktigt förfarande – En roman av kärlek” av Lena Andersson och så ”Liv, död och hjärnkirurgi” av Henry Marsh. Den sista har jag varit påväg att läsa flera gånger och jag tror minst sagt att jag har köpt den en gång tidigare men i så fall måste den kommit bort i flytten. Jag ska hur som helst börja med den och spara romanen till vi är i Antibes, den känns väldigt passade på Odds och min weekend.

isabella löwengrip rabarberkompott

Odd gjorde rabarberkompott med vaniljkräm och egna kaksmulor. Himmelskt. Nu blir det en kort stund jobb innan det blir tv-serie och bokläsning.

45
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00