Semesterplanerna

… Och så var midsommarhelgen över! I min värld så är det startskottet för att det är sommar. Jag har en vecka till med jobb, Odd har två veckor. Det betyder att jag är själv med barnen den första veckan och det ska bli jätteroligt. Jag ser fram emot vår egna tid tillsammans. Jag tänker mig förmiddagar vid stranden, biblioteksbesök, åka till tekniska museet, baka och springa i vattenspridaren på tomten. Det känns väldigt vuxet att vara ansvarig för barnens första semestervecka men jag vet att jag kan sänka ribban rejält, jag glömmer ofta bort att barnen är 2,5 år och 1 år gamla. Men jag gillar att maxa dagarna och få upptäcka något nytt.

Hur ser resten av sommaren ut? När Odd går på semester på fredagen så åker vi direkt till Antibes i Södra Frankrike. Vi lämnar barnen hos mamma tidigt på morgonen och så flyger vi dit och tillbaka på söndag. Vi har exakt 2 dygn på plats, vi längtar massor! Sedan blir det en vecka ute på Vindö i skärgården och besök till Falkenberg Strandbad där vi alltid är. Vi har någon vecka oplanerad men det känns bara skönt. Jag börjar jobba i augusti igen och åker då till Fårö med Pingis för att spika nästa års budget. Det blir nog en bra sommar.

 

isabella löwengrip inredning sovrummet

isabella löwengrip krukväxt

 

Men innan sista jobbspurten imorgon som så väntar en lugn söndagskväll med ost och kex och Orange is the new black med Odd. Sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa klart boken om Elon Musk. Trevlig kväll!

 1. Jenny skriver:

  I Falkenberg kan jag verkligen rekommendera hansas bodega. Ligger på en camping så låter kanske inte så glamoröst o dom serverar bara pizza till huvudrätt men hon som har den var med i sveriges mästerkock o pizzabagaren har fått pallplacering i pizza-SM. Närproducerade råvaror av högsta kvalitet o spännande smakkombinationer!

 2. Mia skriver:

  Jag och familjen är i Antibes nu. 10 år sen jag var här sist och det är verkligen en mysig stad. Ni kanske redan har bokat och fixat med restaurangbesök, annars kan jag tipsa om Michelangelo eller Vieux le Meur (stavar nog fel men utsikten vid muren). Michelangelo har ingen utsikt men finns med i guide Michelin. Om ni hinner så är Picassomuseet värt ett besök, även där är utsikten fantastisk. Men bara att gå längs med muren är underbart i sig.

 3. Hej Isabella!
  Läser din blogg ibland och tycker att du är både klok och vacker.Famgångsrik p.g.a. mycket arbete och smarta val.Önskar dug all lycka och forsatt framgång.
  Jag heter Birgitta och kunde varit din mormor.
  Med vänlig hälsning
  Birgitta

 4. Jag brukar inte kommentera bloggar men när jag läste att du läser Elon Musk blev jag tvungen. Vilken man/människa! Han är vår tids Leonardo da vinci. Han gör mer för mänskligheten och miljön än någon annan. Jag funderar mest på hur länge hans fysik håller?
  Om du är intresserad av fart och fläkt så har du, när vi är inne på ämnet Elon Musk, valt en bil som inte är så fartfylld och cool som en Tesla Ludicrous. Testa den! och du får känna på prestanda, 0-100 km/h på mindre än tre sekunder. Bilen kan även köra själv och parkera själv. Den är helt fantastisk! Ta med barnen på en test din första semester vecka med dem.

 5. Lisa skriver:

  Hej!
  Är det ert sovrum som man kan skymta på den första bilden? Jag är på jakt efter en blå behaglig väggfärg till kommande sovrum, har du händelsevis något nummer/namn på den blå färgen? Fantastiskt fin!
  Ha en trevlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..