ANNONS

Semesterplanerna

/

… Och så var midsommarhelgen över! I min värld så är det startskottet för att det är sommar. Jag har en vecka till med jobb, Odd har två veckor. Det betyder att jag är själv med barnen den första veckan och det ska bli jätteroligt. Jag ser fram emot vår egna tid tillsammans. Jag tänker mig förmiddagar vid stranden, biblioteksbesök, åka till tekniska museet, baka och springa i vattenspridaren på tomten. Det känns väldigt vuxet att vara ansvarig för barnens första semestervecka men jag vet att jag kan sänka ribban rejält, jag glömmer ofta bort att barnen är 2,5 år och 1 år gamla. Men jag gillar att maxa dagarna och få upptäcka något nytt.

Hur ser resten av sommaren ut? När Odd går på semester på fredagen så åker vi direkt till Antibes i Södra Frankrike. Vi lämnar barnen hos mamma tidigt på morgonen och så flyger vi dit och tillbaka på söndag. Vi har exakt 2 dygn på plats, vi längtar massor! Sedan blir det en vecka ute på Vindö i skärgården och besök till Falkenberg Strandbad där vi alltid är. Vi har någon vecka oplanerad men det känns bara skönt. Jag börjar jobba i augusti igen och åker då till Fårö med Pingis för att spika nästa års budget. Det blir nog en bra sommar.

isabella löwengrip inredning sovrummet

isabella löwengrip krukväxt

Men innan sista jobbspurten imorgon som så väntar en lugn söndagskväll med ost och kex och Orange is the new black med Odd. Sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa klart boken om Elon Musk. Trevlig kväll!

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00