ANNONS

Förlaget Olika

/

Vi åkte hem tidigt för att slippa midsommarköer. Det ösregnade hemma och jag älskar det. Det är underbart att öppna upp och se hur allt smattrar ner. Barnen har stått nyfiket vid alla dörrar och hållit ut händer och fötter för att känna på dropparna.

isabella löwengrip sommarregn

Jag har tränat mig svettig i hemmagymmet på förmiddagen,  Gillis var med och ”hjälpte till”. Vi körde PSY:s alla låtar som Gillis gillar och så dansade vi loss mellan mina styrkeövningar. Odd och Sally gjorde rabarberkompott i köket under tiden.

isabella löwengrip rabarber

… Väldigt gott till vaniljglass och krossade digitivekex.

isabella löwengrip förlaget olika

Jag har tipsat om denna bok tidigare men jag tänkte att jag gör det igen för den är så bra. Boken heter ”Tesslas mamma vill inte”. Jag lägger in samma meningar som Gillis brukar säga och då fnissar han åt det tokiga trotset. Det är förlaget Olika som har givit ut boken och det finns en ”Tesslas pappa vill inte” också. Alla böcker från Olika går bort från typiska stereotyper och inkluderar alla människor. Rekommenderar alla deras barnböcker starkt, vettiga men framför allt roliga.

40
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00