ANNONS

Vindö helgen ut

/

Vi är kvar på Vindö helgen ut tillsammans med Odds ena bror med familj. Det är inte alla man kan bo med på få kvadrat (utan varmvatten dessutom) och det faktiskt fungerar men för våra två familjer går det hur bra som helst. Alla fyra barn kommer överens och jag och min svåger är väldigt lika och med min svägerska kan jag verkligen vara mig själv med. Det är otroligt tacksamt när man känner så. Vi spelade poker sent igårkväll och imorse gick vi tidigt till stranden och badade.

isabella löwengrip bad

Idag upptäckte vi att man faktiskt kan hälla mjölk direkt i kaffet i termosen när man går hemifrån. Varför har vi inte gjort det tidigare utan krånglat med mjölk i små-petflaskor och kylväska?! Hur som helst, nu blir det lunch och sedan ska vi ut med Odds föräldrars båt!

55
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00