Vindö helgen ut

Vi är kvar på Vindö helgen ut tillsammans med Odds ena bror med familj. Det är inte alla man kan bo med på få kvadrat (utan varmvatten dessutom) och det faktiskt fungerar men för våra två familjer går det hur bra som helst. Alla fyra barn kommer överens och jag och min svåger är väldigt lika och med min svägerska kan jag verkligen vara mig själv med. Det är otroligt tacksamt när man känner så. Vi spelade poker sent igårkväll och imorse gick vi tidigt till stranden och badade.

 

isabella löwengrip bad

 

Idag upptäckte vi att man faktiskt kan hälla mjölk direkt i kaffet i termosen när man går hemifrån. Varför har vi inte gjort det tidigare utan krånglat med mjölk i små-petflaskor och kylväska?! Hur som helst, nu blir det lunch och sedan ska vi ut med Odds föräldrars båt!

 1. Emelie skriver:

  Vill bara att varje gång jag läser din blogg blir jag smittad av din positivitet till livet!

 2. lina skriver:

  Finns aggregat som gör dricksvatten av havsvatten. Skaffa ett sånt så blir det mycket bekvämare.

 3. Sofia skriver:

  Kanske har jag missat det, men resekit? Travelsize av dina mest säljande produkter? Vore något? Inte minst för dig själv som reser runt så mycket?

  1. Våra torrschampoot och hårspray finns i rese samt ansiktsserien är under 100 ml 🙂

 4. Springer runt och letar passande ”mjölk-behållare” i detta nu så tack, tack för den upplysningen! Haha.. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..