Simmar-familjen

Idag packade vi fyra vuxna och fyra barn in oss i Bustern och åkte ut i skärgården. Sally och Gillis somnade på mindre än en minut, helt otroligt. Vi badade, fikade och kom tillbaka till huset som nya människor. Det betyder så mycket för mig att få ladda om i naturen. Oavsett om det är i skogen under en promenad, lantmiljö bland hästar och kor eller från en båt ute på sjön.

 

isabella löwengrip skärgården

isabella löwengrip åka båt

isabella löwengrip sally båt

 

Alla har såklart flytvästar men jag måste säga att jag och barnen sitter säkert i båten. Dels har både Odd och hans bror elitsimmat som tonåringar men min svägerska har varit med i OS i simning två gånger. Så häftigt! Alla i Odds familj har i princip simmat så våra barn kommer nog börja. Odd drömmer nog om en simkarriär för barnen medan jag mest tycker att det är den bästa sporten att börja med (av trygghetssynpunkt) men sedan får dom såklart välja själva. Poängen med sporter är att det ska vara kul. Jag testade i princip alla sporter som barn men fastade inte för något alls. Ju-jutsu var det jag höll på med längst men jag har varit en riktig quitter på det sättet. Jag har som sagt svårt att motivera mig om jag tröttnat. Odd däremot är rena disciplin-människan. Det ska bli spännande att se hur våra barn blir.

 1. Jag brukar ofta läsa dina blogginlägg & tycker du är en fantastisk människa på många sätt.
  Man känner igen sig i vardagen.
  Och känns väldigt skönt att ngn annan kan känna & ha samma funderingar som en själv i en hektiskt vardag som småbarnsförälder med mycket hormoner & känslor upp & ner.
  Är själv 2 barns mamma med 18 månader emellan (yngsta är 8 månader)

  Jag brukar aldrig läsa kommentarerna på vad folk kommenterar, & de gjorde jag idag…
  Jag blir heeeelt chockad?!?!
  Vrider & Vänder på varenda bokstav för att kunna hitta något negativt .. Man blir ledsen.
  En fantastisk förebild & företagsam kvinna, som delar med sig av sin vardag, inte för att bli uppläxad utav andra.. Fy….. Finner inga ord!

  Sluta läs då & skaffa er ett liv, eller red ut era egna bekymmer, inte ok!! Hur kan ni med?!
  Så en annan skäms på er bekostnad!!
  Ingen är felfri & alla är vi olika!!
  Dags att vakna upp & acceptera de.
  Hon skriver väl inte att de är odödliga bara för de har OS-simmare i båten?! Eller att deras barn MÅSTE bli simmare, för att pappa Odd har en dröm om de?!
  Hon skriver att de vore bra (säkerhetsmässigt) sett, bra om de kan simma, och att de själva får välja vilken sport de vi satsa på, om de ens vill hålla på med sport..
  Sluta upp & leta fel!
  Ta en kopp kaffe, läs & njut.
  Eller så ut & spring eller ngt om ni nu måste klanka ned på andra, så kan ni avreagera er i skogen på ett träd eller ngt!
  Ha en härlig dag därute alla fantastiska människor!
  ”IF LiFE GIVE YOU LEMONS, MAKE LEMONADE”

 2. Det är nåt särskilt med båtar och hav. Jag trivs som ”fisken i vattnet” i den miljön. Bra att ni kör med flytväst! Viktigt!!!

 3. Linda skriver:

  Vilka underbara bilder! Vi skulle var ut och åkt båt på Vänern igår, men jag fick tyvärr gasa hem och släppa ut hästar som stått inne under dagen i skydd från diverse ätande flygfän. Får bli båtåkning någon annan deg helt enkelt.

 4. Maria skriver:

  Har tävlingssimmat hela min uppväxt och skulle bli så glad om vår son fastnade för simningen han med! Han är bara 8 månader än.. Visst det är mycket träning men det gör ju att man nästan får en ” sim- familj ” eftersom man tillbringar så mycket tid med Sina tränare och träningskompisar.
  Har Gillis börjat på plask och lek eller dylikt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..