ANNONS

Simmar-familjen

/

Idag packade vi fyra vuxna och fyra barn in oss i Bustern och åkte ut i skärgården. Sally och Gillis somnade på mindre än en minut, helt otroligt. Vi badade, fikade och kom tillbaka till huset som nya människor. Det betyder så mycket för mig att få ladda om i naturen. Oavsett om det är i skogen under en promenad, lantmiljö bland hästar och kor eller från en båt ute på sjön.

isabella löwengrip skärgården

isabella löwengrip åka båt

isabella löwengrip sally båt

Alla har såklart flytvästar men jag måste säga att jag och barnen sitter säkert i båten. Dels har både Odd och hans bror elitsimmat som tonåringar men min svägerska har varit med i OS i simning två gånger. Så häftigt! Alla i Odds familj har i princip simmat så våra barn kommer nog börja. Odd drömmer nog om en simkarriär för barnen medan jag mest tycker att det är den bästa sporten att börja med (av trygghetssynpunkt) men sedan får dom såklart välja själva. Poängen med sporter är att det ska vara kul. Jag testade i princip alla sporter som barn men fastade inte för något alls. Ju-jutsu var det jag höll på med längst men jag har varit en riktig quitter på det sättet. Jag har som sagt svårt att motivera mig om jag tröttnat. Odd däremot är rena disciplin-människan. Det ska bli spännande att se hur våra barn blir.

58
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00