ANNONS

Bra start!

/

Jag vaknade upp till en bättre dag idag. Sally hade pusskalas när hon vaknade och hon kröp runt och gav alla pussar på munnen. Sedan ville hon gå ner för sängen och Gillis hängde på och sedan tog han henne i hand och sa ”Sajjy, kom vi går till tågbanan”. Dom knatade iväg och Odd och jag tittade snopet på varandra. Hade dom varit lite äldre hade vi ju kunnat ligga kvar i sängen men jag följde efter. Barnen har (tillskillnad från igår) varit en dröm på morgonen och roliga. Sally gömde sig under bordet och gjorde titt-ut med Gillis. Gillis skrattade de första åtta gångerna men sedan hör jag honom säga ”Det är inte roligt längre Sajjy”. Ha ha!

isabella löwengrip bra start

Hur som helst. Nu är vi färdigpackade och sitter i bilen mot Vindö. Det var första gången vi testade bagageutrymmet i Panameran ordentligt och nu har vi två weekendbags, resevagn, uppblåsbar dubbelmadrass, kubbspel och en massa mat och vin. Det gick hur bra som helst. Perfekt. Ha en trevlig midsommar allihopa! Vi hörs senare idag efter dansen kring stången.

50
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00