Bra start!

Jag vaknade upp till en bättre dag idag. Sally hade pusskalas när hon vaknade och hon kröp runt och gav alla pussar på munnen. Sedan ville hon gå ner för sängen och Gillis hängde på och sedan tog han henne i hand och sa ”Sajjy, kom vi går till tågbanan”. Dom knatade iväg och Odd och jag tittade snopet på varandra. Hade dom varit lite äldre hade vi ju kunnat ligga kvar i sängen men jag följde efter. Barnen har (tillskillnad från igår) varit en dröm på morgonen och roliga. Sally gömde sig under bordet och gjorde titt-ut med Gillis. Gillis skrattade de första åtta gångerna men sedan hör jag honom säga ”Det är inte roligt längre Sajjy”. Ha ha!

 

isabella löwengrip bra start

 

Hur som helst. Nu är vi färdigpackade och sitter i bilen mot Vindö. Det var första gången vi testade bagageutrymmet i Panameran ordentligt och nu har vi två weekendbags, resevagn, uppblåsbar dubbelmadrass, kubbspel och en massa mat och vin. Det gick hur bra som helst. Perfekt. Ha en trevlig midsommar allihopa! Vi hörs senare idag efter dansen kring stången.

 1. Är så himla nyfiken på vad Odd egentligen GÖR. Han startade väl eget men vad gör han liksom? Och hur gick det med hans kändiskarriär? Kan du inte skriva om det? Är supernyfiken!

  1. Emelie skriver:

   Bella har skrivit ut vad Odd arbetar med, och vad som hände med bland annat bloggen.

 2. Monica skriver:

  Jag beundrar dig på många sett dessvärre ser odd supersur ut nu förtiden .Så undvik att fota han på ett tag då han tillför inget sorry

  1. Ingrid skriver:

   Oj vilken suris!

   Jag tycker inte alls Odd ser sur ut! Inte för jag känner Odd eller är bekant över hur hans ansikte ser ut. Men om jag jämför med min egen pojkvän ser det snarare ut som om han är fokuserad på körandet men samtidigt försöker se trevlig ut på bilden. Så tolkar jag ”lyfta ögonbrynen-gesten”. Alla har vi olika referenser! ;P

  1. Sandra skriver:

   Ofta man bruka sitta med ett brett fake smile när man kör bil, herregud vilka hjärndöd kommentar!

  1. Siri skriver:

   Fast hellre det än att hela tiden se ett gapande leende på varje bild

  1. S skriver:

   Kan vara så att Odd har ett sånt ansikte. Jag själv och måååånga andra har ett surt ansikte, att vi ser sura ut trots att vi inte alls är det.

 3. Julia skriver:

  GLAD MIDSOMMAR!! 😀

 4. ”Efter regn kommer solsken”
  Trevlig midsommar
  @—>———

 5. Karin skriver:

  Vilka underbara barn ni har!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..