Sommarfrillan

… Och så fick jag äntligen ta bort utväxten och klippa närmare en decimeter hos bästa Elin. Det är alltid så mysigt att få sitta i stolen när hon pysslar med håret. Resultat blev så bra, jag känner mig fin i kortare hår och det hår betydligt snabbare att styla med småbarn.

 

isabella löwengrip sommarfrillan före

 

Klassisk före-bild hehe

 

isabella löwengrip sommarfrillan efter

 

.. Titta vad lycklig man blir med fint hår!

 

blondinbella nyklippt
blondinbella sommarklippning

 

Håret är kortare i nacken och lutar framåt mot ansiktet. Det är för att få till en lite coolare look tror jag än en klassisk jämn page. När håret är rakt så ska det gå till nyckelbenen, det är en bra längd enligt Elin.

 1. IDA skriver:

  Hej,

  Undrar också om det är en kjol eller byxor och varifrån den eller dom är?

  och jättefin i håret såklart! 🙂

 2. Sara skriver:

  Kan Du inte visa hur du fixar ditt hår 🙂 jätte fint är det

 3. Annie skriver:

  Nästan mer bob än lob nu (eller mitt emellan typ). Gissar på att du kapar till bob nästa gång! Tycker du är sjukt modig som vågat klippa av håret, är själv sugen på lob men tror inte jag vågar (ja jag vet att det bara är hår och växer ut igen, men mitt växer inte alls så fort som ditt tyvärr)

 4. Superfin i håret!
  är det en kjol du har på dig, vad för märke? var snyggt med ”V-ringningen” vid kjol/byxlinningen!

 5. Emma skriver:

  Slingar eller bleker du hela utväxten? Snälla svara, vill ha samma hårfärg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..