ANNONS

Sommarfrillan

/

… Och så fick jag äntligen ta bort utväxten och klippa närmare en decimeter hos bästa Elin. Det är alltid så mysigt att få sitta i stolen när hon pysslar med håret. Resultat blev så bra, jag känner mig fin i kortare hår och det hår betydligt snabbare att styla med småbarn.

isabella löwengrip sommarfrillan före

Klassisk före-bild hehe

isabella löwengrip sommarfrillan efter

.. Titta vad lycklig man blir med fint hår!

blondinbella nyklippt
blondinbella sommarklippning

Håret är kortare i nacken och lutar framåt mot ansiktet. Det är för att få till en lite coolare look tror jag än en klassisk jämn page. När håret är rakt så ska det gå till nyckelbenen, det är en bra längd enligt Elin.

41
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00