ANNONS

Nu börjas det

/

Idag har varit en sån där eftermiddag där allt skiter sig med barnen. Gillis ville inte lämna föris, inte åka bil. Ingen ville varken leka hemma, eller mysa framför en film. Allt var fel och gnäll från båda. Tog fram sen mellis vid fyra för att få upp blodsockret, efter det blev det lugnt en stund och vi läste böcker men när det blev middag, egna köttbullar, potatis och gräddsås så kastade båda barnen ner maten på golvet och vägrade äta. Sedan skreks det igen och Odd gick ut med Gillis och jag badade med Sally. Lugnt en stund men sedan gallskrik från båda vid sex för att dom var trötta men när vi väl nattade halv sju så blev det övertrött-skrik igen. Gaaaah! Det är sjukt vad barns gnäll och gråt slukar all energi inombords. Jag är helt död nu, vill bara ligga raklång. Men det går inte för det är disk kvar på matbordet och sedan behövs det packas inför imorgon för vi åker ut till Vindö när vi vaknar.

isabella löwengrip orkar inte mer

Utöver det så har jag PMS, är kli:ig i kroppen samtidigt som jag är trött (värsta kombon), finnar är påväg upp och jag vet att det kommer att bli värre de kommande fem dagarna (mens på tisdag). Är det någon av er som är i samma fas? Vad ska vi göra för att lätta på trycket och undvika att vråla åt våra män? Det vore så trist att tjafsa på midsommar. Ta en promenad kanske. Eller hitta en grotta här på ön och bo där tills det är över. 

98
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00