ANNONS

Tisdagen

/

Barnen blev så glada imorse när jag berättade att Julia hade sovit över. Dom fick äran att smyga in och väcka henne. Fast det blev mest ett spring mot sängen och glädjeskrik ”Juja!!”. Vi åt frukost, gjorde oss ordning, nannyn kom och tog Sally och vi åkte och lämnade Gillis på förskolan. Gillis har haft lite problem med att komma in i gänget eftersom han går i en äldre grupp (det var fullt i den yngre) men nu har det lossnat och imorse hörde jag dom stora killarna ropa vid grinden ”Gillis, Gillis!!”. Ni skulle sett Gillis smile i ansiktet. Åh.

blondinbella klänning

Nu blir det möte på TV4, sedan en vända till kontoret innan vi har lunch med Löwengrip Care & Colors Advisory Board. Tog på mig en känning från Asos, jag köpte den efter att Gillis kom så den finns nog inte kvar.

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00