Tisdagen

Barnen blev så glada imorse när jag berättade att Julia hade sovit över. Dom fick äran att smyga in och väcka henne. Fast det blev mest ett spring mot sängen och glädjeskrik ”Juja!!”. Vi åt frukost, gjorde oss ordning, nannyn kom och tog Sally och vi åkte och lämnade Gillis på förskolan. Gillis har haft lite problem med att komma in i gänget eftersom han går i en äldre grupp (det var fullt i den yngre) men nu har det lossnat och imorse hörde jag dom stora killarna ropa vid grinden ”Gillis, Gillis!!”. Ni skulle sett Gillis smile i ansiktet. Åh.

 

blondinbella klänning

 

Nu blir det möte på TV4, sedan en vända till kontoret innan vi har lunch med Löwengrip Care & Colors Advisory Board. Tog på mig en känning från Asos, jag köpte den efter att Gillis kom så den finns nog inte kvar.

  1. Snygg pose, Que bella!

  2. emma skriver:

    fin klänning

  3. Jättefin klänning! Klär dig perfekt!

  4. Amanda skriver:

    Fina Bella!! Vad jag älskar din blogg (alltid gjort), men extra mycket nu när jag själv är mamma och du med 🙂 Älskar hur ärlig och öppen du är! Och samtidigt aldrig någonsin förminskar du dina barn <3 Förstår dock inte hur du orkar fortsätta skriva och berätta när folk är sååå fruktansvärt elaka i kommentarsfältet! Vad är ni för troll som sitter och spyr skit i människors bloggar? JAG FATTAR DET INTE! Ni måste må så sjukt dåligt och ha så dålig självkänsla när ni har ett behov av att hoppa på en vacker, framgångsrik, rolig och ödmjuk person som
    Bella! När ni dessutom sitter bakom en skärm! Nej, skärpning!! Börja ta hand om er själva istället, gör något av dagen, vad som helst, istället för att vara så sjukt elaka 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..