Nästa investering!

Idag skickade Ida, jag och Evelina ut ett pressmeddelande om vad vi har på gång! Breakit var först på bollen, läs gärna min intervju där. Löwengrip Invest och Backlund Invest gör en gemensam investering i företaget Stylelevel med Evelina som VD för bolaget. Stylelevel är en webbshop med kläder för kvinnor mitt i karriären och det som jag gick igång på var strategin med logistik och inköp. Att starta en e-handel idag är rätt enkelt, att köpa in fina plagg är också rätt enkelt. Men att bygga upp en hållbar struktur bakom, för att klara av snabba leveranser och vettig lageruppbyggnad är det få mindre webbshoppar som prioriterar men i längden är otroligt avgörande.

 

Blondinbella nästa investering

Ida och jag tar styrelseplats i Stylelevel och Evelina är VD. Idas och Evelinas kavajer kommer ifrån Stylelevel och ni hittar dom här (adlink). Jag har en tröja från Lindex men blå helt perfekta (!) kostymbyxor från Stylelevel (adlink) under. 

 

Dessutom tycker Ida, jag och Evelina att det saknas snygga businessplagg som inte är för dyra. Målet med kläderna är att vara snygg på jobbet. Svårare än så är det inte. Bra kostymer som inte är för tantiga, snygga powerklänningar men även lite coolare plagg dom dagar man känner för det. Jag älskar att ha jeans och converse ena dagen och kostym och klackar en annan dag. Med investeringarna från oss så kommer Stylelevel att nylanseras, dels hemsidan samt uppdatering kring inköp av plagg. Det ska bli otroligt kul att vara med Stylelevel på ett hörn och bygga upp en perfekt e-shop för oss som vill investera i snygga businessplagg.

 1. Anna skriver:

  Inte för dyrt säger du och lägger upp en länk till en kavaj för 700 spänn.
  Inte för dyrt är snarare en kavaj för 300:-

  Tyvärr, har inte råd att handla i denna webbutiken även om jag älskade kavajerna

 2. Sofie skriver:

  Herregud så folk klagar, jag satte kaffet i halsen över ha-begär för kavajerna. Det här är precis sånt jag har letat efter nu när jag snart är klar med min masterutbildning och inte vill offra min fåfänga sida i kontorsvärlden.

 3. ila skriver:

  Kul idé och fina kläder men lite tråkigs storlekar…. som den stl44 jag är hittade jag ingenting

 4. Hanna skriver:

  Kul med ett nytt samarbete, tror som vissa andra här att de absolut finns en marknad!

  Namnet känns dock som en blandning av ivyrevel och stylebytyra tkr jag 🙂

 5. * korrigering, Bland de längsta folkslagen i världen, inte nummer ett *

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..