ANNONS

Nästa investering!

/

Idag skickade Ida, jag och Evelina ut ett pressmeddelande om vad vi har på gång! Breakit var först på bollen, läs gärna min intervju där. Löwengrip Invest och Backlund Invest gör en gemensam investering i företaget Stylelevel med Evelina som VD för bolaget. Stylelevel är en webbshop med kläder för kvinnor mitt i karriären och det som jag gick igång på var strategin med logistik och inköp. Att starta en e-handel idag är rätt enkelt, att köpa in fina plagg är också rätt enkelt. Men att bygga upp en hållbar struktur bakom, för att klara av snabba leveranser och vettig lageruppbyggnad är det få mindre webbshoppar som prioriterar men i längden är otroligt avgörande.

Blondinbella nästa investering

Ida och jag tar styrelseplats i Stylelevel och Evelina är VD. Idas och Evelinas kavajer kommer ifrån Stylelevel och ni hittar dom här (adlink). Jag har en tröja från Lindex men blå helt perfekta (!) kostymbyxor från Stylelevel (adlink) under. 

Dessutom tycker Ida, jag och Evelina att det saknas snygga businessplagg som inte är för dyra. Målet med kläderna är att vara snygg på jobbet. Svårare än så är det inte. Bra kostymer som inte är för tantiga, snygga powerklänningar men även lite coolare plagg dom dagar man känner för det. Jag älskar att ha jeans och converse ena dagen och kostym och klackar en annan dag. Med investeringarna från oss så kommer Stylelevel att nylanseras, dels hemsidan samt uppdatering kring inköp av plagg. Det ska bli otroligt kul att vara med Stylelevel på ett hörn och bygga upp en perfekt e-shop för oss som vill investera i snygga businessplagg.

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00